AMD - INTEL Değiştirilebilir grafik driver sorunu

crazy969

Hectopat
Daha fazla  
AMD - INTEL Değiştirilebilir grafikler türünde ekran kartım var. Fakat hangi driverı yüklersem yükleyeyim vga'da kalıyor. Aygıt yöneticisinde İntel hd graphics'in yanında ünlem çıkıyor, bende eski drivera tekrar dönmek zorunda kalıyorum. Amd sitesindeki güncel driverla uyuşmuyor, en güncel ve ekran kartıma uyabilecek bir driver var mı? Lütfen yardım edin, bu arada ekran kartım ATI Mobility Radeon HD 5056, diğeri de INTEL(R) HD Graphics yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD - INTEL Değiştirilebilir grafikler türünde ekran kartım var. Fakat hangi driverı yüklersem yükleyeyim vga'da kalıyor. Aygıt yöneticisinde İntel hd graphics'in yanında ünlem çıkıyor, bende eski drivera tekrar dönmek zorunda kalıyorum. Amd sitesindeki güncel driverla uyuşmuyor, en güncel ve ekran kartıma uyabilecek bir driver var mı? Lütfen yardım edin, bu arada ekran kartım ATI Mobility Radeon HD 5056, diğeri de INTEL(R) HD Graphics yazıyor.
İntel HD Graphics onboard ekran kartıdır. Oyun oynamak gibi şeyler yapamazsınız, kasar. AMD driverini şuradan indirebilirsiniz;
Download Drivers
Screenshot_1.png

Intel'in onboard olduğunu bilmiyordum, ama zaten ben Amd'de oyun oynuyorum Intel'de hiç işim olmuyor. Sizin verdiğiniz linkteki yerden indirdiğimde vga'ya atıyor, Intel'in uzerinde ünlem işareti çıkıyor ve Amd'ye geçiş yapamıyorum. Oradaki driverlar bana uymuyor, yani lütfen başka çözümü olan yok mu?

İntel ve Amd grafik sürücülerini silin, ccleaner ile temizlik ve kayıt defteri temizliği yapın.
Sonrada driver sweeper ile Amd display'i şecip temizlik yapın.
Sonrada ilk olarak İntel'i, sonra Amd sürücüsünü kur. 14.6 sürümünü.

Intel'in onboard olduğunu bilmiyordum, ama zaten ben Amd'de oyun oynuyorum Intel'de hiç işim olmuyor. Sizin verdiğiniz linkteki yerden indirdiğimde vga'ya atıyor, Intel'in uzerinde ünlem işareti çıkıyor ve Amd'ye geçiş yapamıyorum. Oradaki driverlar bana uymuyor, yani lütfen başka çözümü olan yok mu?
Driver Booster programını yükleyin. O gerekli driverleri bulup yükleyecektir. Benden bu kadar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı