AMD Intel'in mezar taşına tıklıyor!

439371

Hectopat
AMD, yeni çıkardığı Ryzen'ın 9000 serisi CPU'lar dünyadaki en iyileri olacak. Ryzen 5 9950X Intel'in i9 14900KS'den yaklaşık %40 daha güçlü. Bilmiyorsanız i9 14900K Intel'in en güçlü ikinci CPU'su.(i9 14900KS'nin arkasında) Ryzen'ın 9000 seri CPU'ları 8 Ağustos'da yayınlandı. Ayrıca çoğu 9000 serisi CPU'nun Intel'in fiyatlarından daha ucuz olması bekleniyor.

Intel 15 nesil ile soket değişecek ve 2025 1. çeyrek de tanıtılacak o zaman görürüz hangisi daha güçlü.

Ama olmaz yav, bak yeğenim öncelikle AMD dediğin çöp markadır. Çabuk ısınır, Intel varken yanına bile yaklaşamaz o kalitenin.
Biliyorum, kanser oldunuz da ironidir Cahil ağzıyla yazmak istedim bir. Rekabetin olması iyidir, hiçbir firma babamızın malı değildir. Rekabet, her zaman için tüketici adına olumludur. Körü körüne A ya da B firmasını savunmanın mantığı yoktur. İyi sosyaller!

Intel fanboyları gelir şimdi. Bu arada AMD çok daha iyiye gidiyor.

Geldim bile dur hele,

Kıyasladığın işlemcinin karşılığı olacak işlemci Intel 15. nesil, daha çıkmamış bir işlemci ile kıyaslaman gerekiyor en son çıkan seri ile değil.

14. nesil işlemciler de 7. nesil AMD'lerin "mezar taşına tıklıyor!"

Sacma bir konu. Daha 15. nesil islemciler çıkmadı Intel tarafında. Ama bağımsız olarak AMD daha cok beğeniyorum. Ekran Karti konusunda uzak dururum fakat islemcide senelerdir ilk tercihim olmuştur hep. Intel kendini toplamali biraz yazılım sorunu yaşadı gecen baya gözden düştü.

Şaka yapmıyorum daha komik bir cevap görmemiştim hayatımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…