AMD İşlemci Düştükten Sonra Pinlerinin Yamulması

Yamuk olursa takamassın cpu kilitlenmez(ben kilitleyemedim) taktıysan bi sorun yoktur. Kafana takıp stres etme

Çaşılıyor ve her hangi bir donma kapanma vs olmadıysa takma kafana.

Takıldıysa bir sorun yoktur ama takarken çıt sesi geldi demişsin. Çok kafana dert olacaksa bir kere daha çıkar bak pinlerde kopma falan var mı diye yoksa çok büyük sorun olacağını düşünmüyorum.

Çaşılıyor ve her hangi bir donma kapanma vs olmadıysa takma kafana.
Olmadı şu ana kadar hiç. Pinleri kontrol etme fikri vardı da kafamda. Merak ettim bi sorayım dedim.
Takıldıysa bir sorun yoktur ama takarken çıt sesi geldi demişsin. Çok kafana dert olacaksa bir kere daha çıkar bak pinlerde kopma falan var mı diye yoksa çok büyük sorun olacağını düşünmüyorum.
Evet takarken bi ses geldi hiç beklemediğim. Benim de kafamda kontrol etmek var ama hiç anormal bi durum olmadı o yüzden bi daha ki temizliğe kadar beklesem zararı olur mu diye merak ediyorum.

Sen kendi kendine kuruntu yapmayacaksan kusurluk birşey olmaz

Merak etme halinden anlıyorum bende çok takarım böyle şeyleri ama şöyle düşün yapabileceğin tek şey cımbızla düzeltmek başka bir şansın yok zaten ki onuda yapmışsın ve şuan gayet normal çalışıyor takma kafana keyfine bak
Ben biraz endişeliyim ama dediğim gibi garip bi durumla karşılaşmadım. Belki uzun süre uygunsuz şekilde takılı kalır da zarar görürse diye dedim. Ama içimde bir kurt var yine de.

Açıp baktım maalesef. Yoksa kafama takılacaktı hep. Pinler gayet iyi durumda ama pinleri yamultmama sebep olan o saçma sorunla boğuştum 2 saat.
Kasaya elektrik geliyor fakat PC açılmıyor - Technopat Sosyal

Ah ah o pinler yok mu! Bende sempron 2800+ düşürmüştüm 2005-2006 yıllarında. Bir baktım pinlerin yarısı yatmış bir tarafa. Düzeltirken de kırdım bir kaç pini. Ne heyecanlanmıştım ve stres olmuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…