xanser Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 168 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 7 Kasım 2024 #1 İşlemci aldım fanı da geldi. Vidaları döndürüyorum ama aşağı inmiyor. Bir şeyi falan mı kaldırmam gerekiyor vidanın oradan. Yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri IMG_8644.jpeg 108 KB · Görüntüleme: 36 IMG_8645.jpeg 279,3 KB · Görüntüleme: 34
İşlemci aldım fanı da geldi. Vidaları döndürüyorum ama aşağı inmiyor. Bir şeyi falan mı kaldırmam gerekiyor vidanın oradan. Yardımcı olur musunuz?
Sokaner Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 725 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #2 xanser dedi: İşlemci aldım fanı da geldi. Vidaları döndürüyorum ama aşağı inmiyor. Bir şeyi falan mı kaldırmam gerekiyor vidanın oradan. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam anakartın arkasından o boşluklara plastik bir aparat geliyor normalde o apartta vida boşluğu var vidalar oraya sıkılır o olmadığı için boşa dönüyor o aparatı bulmanız lazım.
xanser dedi: İşlemci aldım fanı da geldi. Vidaları döndürüyorum ama aşağı inmiyor. Bir şeyi falan mı kaldırmam gerekiyor vidanın oradan. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam anakartın arkasından o boşluklara plastik bir aparat geliyor normalde o apartta vida boşluğu var vidalar oraya sıkılır o olmadığı için boşa dönüyor o aparatı bulmanız lazım.
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.257 Makaleler 5 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #3 Arka plakayı takman gerekiyor. AMD yazısını RAM'e doğru değil diğer tarafa doğru takarsanız iyi olur. RAM'i engellememiş olursunuz.
Arka plakayı takman gerekiyor. AMD yazısını RAM'e doğru değil diğer tarafa doğru takarsanız iyi olur. RAM'i engellememiş olursunuz.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.464 Makaleler 1 Çözümler 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #4 Aparat kasanın arkasına düşmüştür büyük ihtimalle. Şunun gibi bir şey.
xanser Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 168 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 7 Kasım 2024 #5 tamamdır bir bakıyorum teşekkürler
mefosane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 6 7 Kasım 2024 #6 KafadanKontak dedi: Aparat kasanın arkasına düşmüştür büyük ihtimalle. Şunun gibi bir şey. Eki Görüntüle 2346600 Genişletmek için tıkla... Evet ben de bunu ilk düştüğünde kırdım sanıp çok korkmuştum Bu parçayı bulursanız takabilirsiniz.
KafadanKontak dedi: Aparat kasanın arkasına düşmüştür büyük ihtimalle. Şunun gibi bir şey. Eki Görüntüle 2346600 Genişletmek için tıkla... Evet ben de bunu ilk düştüğünde kırdım sanıp çok korkmuştum Bu parçayı bulursanız takabilirsiniz.