AMD İşlemci fanı nasıl takılır?

The10thDoctor

Hectopat
Yer
TARDIS
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004
Intel Core I5-12500H
Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM
RTX 3050Ti
Samsung 512 GB M.2 SSD
Meslek
Time Lord
Anakart
MSI B450M Mortar Max
Merhabalar. Performax stok AMD fanı aldım. Yalnız normal fanlarda olduğu gibi vidalar yok. Onun yerine mandalları var. Kurulumunu nasıl yapacağım bunun?

Dosya Ekleri

• IMG_20241111_235950.jpg
    128,3 KB · Görüntüleme: 49
Merhabalar. Performax stok AMD fanı aldım. Yalnız normal fanlarda olduğu gibi vidalar yok. Onun yerine mandalları var. Kurulumunu nasıl yapacağım bunun?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Umarım yardımcı olur

Merhaba. Performax stok AMD fanı aldım. Yalnız normal fanlarda olduğu gibi vidalar yok. Onun yerine mandalları var. Kurulumunu nasıl yapacağım bunun?

Anakartın içinden fan için aparat olması lazım.

Vidası yok mandallı dedim. Videodaki vidalı. Onu bende biliyorum mandallı sekilde nasıl takacağım onu bilmiyorum.

Anakartın içinden fan için aparat olması lazım.
Maalesef yoktu.

Vidası yok mandallı dedim. Videodaki vidalı. Onu bende biliyorum mandallı sekilde nasıl takacağım onu bilmiyorum.

Maalesef yoktu.
Pardon hocam, benim sıvısoğutucunun pompası da vidasız. İşlemciyi çevreleyen sert 2 plastik parçası var.Soğutucunun mandallarını tırnaklara geçiriyorum ve vidasını sıkarak tutunmasını sağlıyorum. Videosunu bulursam atarım.
Farklı mandallı soğutucu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anakart içeriğinde maalesef fan için bir aparat bulunmuyor. Ne yapmam gerekli?

Gerçi takılıymiş sanırım pardon. Peki şimdi ne yapmam gerekli?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-11-12-00-20-13-670_com.google.android.apps.photos.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 28

Gerçi takılıymiş sanırım pardon. Peki şimdi ne yapmam gerekli?
2.el ürün satan sitelerde parçayı bulmayı deneyebilirsin. Bilgisayar mağzalarından veya bilgisayarcılardan dilenebilirsin. Ayrı sıfır satıldığını hiç sanmıyorum.
Düzeltme: Yüklemiş olduğunuz yeni görsel bahsettiğimiz aparat takılı. Dediğim gibi mandalı geçir ve mandaldaki vidayı sık.
Ben de mandalın vidası var. Senin ki düz mandal olabilir hiç kullanmadım bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…