AMD İşlemci Garanti İşlemleri

OrkunDoğan

Kilopat
Daha fazla  
AMD işlemcimi garantiye vereceğim ancak nere ile iletişime geçeceğimi bilemedim. Direkt AMD ile iletişime geçmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD'nin Türkiye'de 2 tane yetkili distribütörü var. Koyuncu Elektronik yada Endeks Bilişim olması gerekiyor. Kutunun içerisinden çıkan garanti belgesinden yetkili distribütörün kim olduğuna bakıp o firmaya faturayla birlikte anlaşmalı kargo ile gönderebilirsiniz.

Mute cezası aldığım için şimdi yazabililiyorum. i
Bir pc topladım netten bilgisayarda bir çok problem vardı. işlemci sıcaklığı 2 3 görünüyordu,dar boğaz vardı, mavi ekran veriyordu bir sürü sorun vardı. Mavi ekranı anakart da ki bir problem olduğunu tespit ettim ram'i farklı bir slota takınca anladımki ana kart da problem var ASUS'a yolladım (vatandan almıştım) değişim raporu ile değiştirdim.
Darboğaz ve oyun grafiklerini düşürsem de FPS artışı olmuyordu ÖR: yüksek ayarlarda 60 FPS alıyorsam çok düşük yapınca gene 60 alıyordu GTA V, BF1, CS:GO, DOTA 2 hepsinde aynı sorun vardı bende ekran kartını (RX 460) Asusa yolladım ( bu arada bundan sonra bütün ürünlerimi ASUS dan alacağım Müşteri ilişkileri en üst düzeyde ve mağduriyet sıfır) değişim raporu verdiler ekran kartı da sorunlu çıktı anlayacağınız. İade parasını aldıktan sonra 1050 aldım.
Şimdi İşlemci sıcaklığı 5 6 derece görünüyor bazen normal 40 50 oluyor. Bir kaç sorun daha var tek işlemci kaldı o yüzden onu da yollamak istiyorum. Bir Daha Netten hiç bir şey almam gına geldi hiç bir şey bilmezken Bilgisayar tamircisi açacak hale geldim bir PC yüzünden.

NOT: Israrla AMD ile iletişime geçmek istememin sebebi Vatanbilgisayara yollamıştım ilk anakartı Donanım ile ilgili bir sorun için yolladım ve bana ASUS'un driver desteğinde bile olmayan eski olduğunu tahmin ettiğim bir Bios sürümü yükleyip( 1013 numaralı sürüm yüklediler Son sürüm ise 1073'dü) geri yolladılar ve sorunum giderilmedi ancak ASUS a yollayınca değiştirdiler. O yüzden yan firmalara güvenim yok.

İşlemcide arızalı çıktı netten bir daha bilgisayar ile ilgi bir şey almayacağım. Üstelik Mediamarkt Online'dan almıştım. Şimdi Ürünün Stoku yok, hiç bir yerde yok. Benim sistemimde FM+2 bir sistem ve bu işlemci lazım, Para iadesi verdiler ne yapacağım bilemedim şimdi mağdur oldum ortada kaldım. Lanet olsun bir yıl olacak sistemi toplayalı daha doğru düzgün kullanamadım.

Bu arada Mediamarkt garanti takip bölümünde işleminiz devam ediyor yazıyor hala. İki haftadır bekliyorum,sinirlendim teknik servisin numarasını istedim aradım hemen iade raporunu yolladılar. Allah bilir ne zaman sonuçlandı. Diyeceğim o ki garanti sürecinde iken devamlı arayın ısrarcı olun yoksa 20 iş günü süre veriyorlar o süre dolana kadar bekletirler.

Merhaba. İşlemciyi garantiye gönderirken kargo ücretini siz mi ödediniz yoksa onlar mı karşıladı? Bende işlemcimi göndereceğim de kargo parasını benim ödememi istediler. Merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…