M Makala Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2020 #1 AMD işlemci hızı sabitleme programı arıyorum birkaç tane denedim ama hiçbiri AMD desteklemiyor.
Nounie Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2.351 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2020 #2 Yüksek performansa al güç yönetiminden.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 12 Ekim 2020 #3 BIOS'tan veya Ryzen Master'dan sabitleyebilirsiniz.
İbrahim Özel Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2020 #4 Direkt olarak BIOS'dan ayarlamanızı öneriyorum. Ryzen Master ile de yapabilirsiniz ancak o programda bilgisayarı kapattığınızda sıfırlanıyor.
Direkt olarak BIOS'dan ayarlamanızı öneriyorum. Ryzen Master ile de yapabilirsiniz ancak o programda bilgisayarı kapattığınızda sıfırlanıyor.
LaniaKeax Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #5 Ma'at dedi: BIOS'tan veya Ryzen Master'dan sabitleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam voltaj ayarlarıyla oynamya gerek yok demi
Ma'at dedi: BIOS'tan veya Ryzen Master'dan sabitleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam voltaj ayarlarıyla oynamya gerek yok demi
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 6 Temmuz 2023 #6 LaniaKeax dedi: Hocam voltaj ayarlarıyla oynamaya gerek yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Oynamadan otomatikte de bırakılabilir fakat gereğinden fazla voltaj verme ihtimali yüksek. Duruma göre biraz düşürmek faydalı olabilir.
LaniaKeax dedi: Hocam voltaj ayarlarıyla oynamaya gerek yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Oynamadan otomatikte de bırakılabilir fakat gereğinden fazla voltaj verme ihtimali yüksek. Duruma göre biraz düşürmek faydalı olabilir.