AMD işlemci için sürücü gerekir mi?

Bütçe
0

osaka.exe

Centipat
Makaleler
4
Yer
Ötüken
Sistemim kabaca bahsetmek gerekirse 3060 RTX Mobile / Ryzen 7 6800H With Radeon Graphics™ / 16 GB RAM

Benim ekran kartım Nvidia olduğu için driverları yüklü ve güncel.

Ancak bende AMD Software: Adrenalin Edition driver'ı da yüklü. İşlemciler için Driver gerekmeyeceğine göre, neden bende bu driver var ve ayarlar yapabiliyorum? Dahili ekran kartımın ayarları olabilir mi bu?
1706129933963.png

Tam olarak dahili ekran kartınız için bu sürücü. Yüksek performans gerekmeyen işlemlerde (masaüstü, video vb.) öncelikli olarak 6800H içindeki dahili grafik işlemciyi kullanıyor. Oyunda ise Nvidia'ya geçiş yapıyor. Ayrıca işlemcilerin chipset driver diye tabir ettiğimiz sürücüsü var, yüklü değilse AMD için özellikle yüklemeni öneririm iyi bir optimizasyon sağlıyor.

Tam olarak dahili ekran kartınız için bu sürücü. Yüksek performans gerekmeyen işlemlerde (masaüstü, video vb.) öncelikli olarak 6800H içindeki dahili grafik işlemciyi kullanıyor. Oyunda ise Nvidia'ya geçiş yapıyor. Ayrıca işlemcilerin chipset driver diye tabir ettiğimiz sürücüsü var, yüklü değilse AMD için özellikle yüklemeni öneririm iyi bir optimizasyon sağlıyor.
Yani o zaman hep performansa alayım ne varsa çünkü 2 gb VRAM e sahip bir kart inanılmaz kötü diyebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı