walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #21 CMDamaYönetici dedi: 1. si ne ki? Genişletmek için tıkla... Emre hocam yapmayın, etmeyin Görünce şaşırdım. Bunu acilen kaldırmanız gerekiyor :D www.technopat.net
CMDamaYönetici dedi: 1. si ne ki? Genişletmek için tıkla... Emre hocam yapmayın, etmeyin Görünce şaşırdım. Bunu acilen kaldırmanız gerekiyor :D www.technopat.net
Yanlız adam Megapat Katılım 28 Şubat 2015 Mesajlar 811 23 Ağustos 2022 #22 Yazık zamana düşüncelere yazık ne hale geldi Technopat boş konu kapatın lütfen.
5 521071 Hectopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 1.938 Çözümler 7 23 Ağustos 2022 #23 Ne boş bir konu. bayağı komik bu arada peki konunun sahibi mi ? Yoksa çöp mu derseniz çöp derim. Çünkü çöp geri dönüştürülebilir ama bu konu sahibi değil.
Ne boş bir konu. bayağı komik bu arada peki konunun sahibi mi ? Yoksa çöp mu derseniz çöp derim. Çünkü çöp geri dönüştürülebilir ama bu konu sahibi değil.
ooredoo Decipat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.566 Çözümler 4 23 Ağustos 2022 #24 arif0 dedi: Üsküdar'da metronun arkasında bir çöp tenekesi var onu mu alsam yoksa AMD işlemci mi? Genişletmek için tıkla... Silikon israfı Intel 11.nesil al daha iyi.
arif0 dedi: Üsküdar'da metronun arkasında bir çöp tenekesi var onu mu alsam yoksa AMD işlemci mi? Genişletmek için tıkla... Silikon israfı Intel 11.nesil al daha iyi.
arif0 Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 1.058 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #25 CBum dedi: Nedense birinin yan hesabıymışsınız gibi geldi senle konu sahibi, güzel troll. @CMDamaYönetici Genişletmek için tıkla... Aaa nerden anladın XD
CBum dedi: Nedense birinin yan hesabıymışsınız gibi geldi senle konu sahibi, güzel troll. @CMDamaYönetici Genişletmek için tıkla... Aaa nerden anladın XD
C CMDamaYönetici Zeptopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 50 Makaleler 1 23 Ağustos 2022 #26 CBum dedi: Nedense birinin yan hesabıymışsınız gibi geldi senle konu sahibi, güzel troll. @CMDamaYönetici Genişletmek için tıkla... Birinin 2 hesabı olası suç mu bilmiyordum yan hesabımı kapatalım o zaman varsa öyle bir şey.
CBum dedi: Nedense birinin yan hesabıymışsınız gibi geldi senle konu sahibi, güzel troll. @CMDamaYönetici Genişletmek için tıkla... Birinin 2 hesabı olası suç mu bilmiyordum yan hesabımı kapatalım o zaman varsa öyle bir şey.
CBum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 7.355 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Alanya Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms İşletim Sistemi: Windows 11 Pro Telefon: Samsung Galaxy A52 Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #27 CMDamaYönetici dedi: Birinin 2 hesabı olası suç mu bilmiyordum yan hesabımı kapatalım o zaman varsa öyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Moderasyonla iletişime geçin, yasak çünkü forumda.
CMDamaYönetici dedi: Birinin 2 hesabı olası suç mu bilmiyordum yan hesabımı kapatalım o zaman varsa öyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Moderasyonla iletişime geçin, yasak çünkü forumda.
C CMDamaYönetici Zeptopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 50 Makaleler 1 23 Ağustos 2022 #28 CBum dedi: Nedense birinin yan hesabıymışsınız gibi geldi senle konu sahibi, güzel troll. @CMDamaYönetici Genişletmek için tıkla... Olum hesap değiştirmeyi unutmuşum tamam konuyu açtığım hesap kapansın bu kalsın o zaman.
CBum dedi: Nedense birinin yan hesabıymışsınız gibi geldi senle konu sahibi, güzel troll. @CMDamaYönetici Genişletmek için tıkla... Olum hesap değiştirmeyi unutmuşum tamam konuyu açtığım hesap kapansın bu kalsın o zaman.
CBum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 7.355 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Alanya Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms İşletim Sistemi: Windows 11 Pro Telefon: Samsung Galaxy A52 Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #29 CMDamaYönetici dedi: Olum hesap değiştirmeyi unutmuşum tamam konuyu açtığım hesap kapansın bu kalsın o zaman. Genişletmek için tıkla... Raporladım, gerisi moderatörlerin insiyatifinde.
CMDamaYönetici dedi: Olum hesap değiştirmeyi unutmuşum tamam konuyu açtığım hesap kapansın bu kalsın o zaman. Genişletmek için tıkla... Raporladım, gerisi moderatörlerin insiyatifinde.
C CMDamaYönetici Zeptopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 50 Makaleler 1 23 Ağustos 2022 #30 CBum dedi: Moderasyonla iletişime geçin, yasak çünkü forumda. Genişletmek için tıkla... Tamam peki eski hesabıma ne olacak.
CBum dedi: Moderasyonla iletişime geçin, yasak çünkü forumda. Genişletmek için tıkla... Tamam peki eski hesabıma ne olacak.