Kckc Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2.385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #1 Merhaba, AMD işlemci nasıl overclocklanıyor?
Eeries Kilopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 837 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer AM4 9 Şubat 2021 #2 Bios yada "AMD Ryzen Master" programı ile. Artı 0 Eksi
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 9 Şubat 2021 #3 AMD Ryzen Master ile yapabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS Kckc Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2.385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #4 Eeries dedi: Bios yada "AMD Ryzen Master" programı ile. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler Artı 0 Eksi
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 9 Şubat 2021 #5 Hız aşırtma işlemini stabil ve doğru yapabilmek için birkaç makale okumanı ve video izlemeni öneriyorum. Pek hafife alınacak bir konu değil. Artı 0 Eksi
Hız aşırtma işlemini stabil ve doğru yapabilmek için birkaç makale okumanı ve video izlemeni öneriyorum. Pek hafife alınacak bir konu değil.
405668 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.910 Makaleler 4 Çözümler 15 9 Şubat 2021 #7 İş biraz karışık. BİOS ya da Ryzen Master üzerinden hız aşırtma yapabilirsiniz lakin yapacağınız zaman bir bilgiliye danışın. Konu açabilirsiniz. Artı 0 Eksi
İş biraz karışık. BİOS ya da Ryzen Master üzerinden hız aşırtma yapabilirsiniz lakin yapacağınız zaman bir bilgiliye danışın. Konu açabilirsiniz.
OksijenTR Hectopat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #8 BIOS üzerinden veya Ryzen Master uygulaması ile. Eğer bilginiz yok ise hazır profillerden yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
BIOS üzerinden veya Ryzen Master uygulaması ile. Eğer bilginiz yok ise hazır profillerden yapabilirsiniz.
G Gerek Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 3.616 Makaleler 1 Çözümler 11 9 Şubat 2021 #9 Kckc dedi: Merhaba, AMD işlemci nasıl overclocklanıyor? Genişletmek için tıkla... Yardıma ihtiyacın olursa etiketlersin, sorun nasıl yapıldığının mantığı mı? Yoksa şu an yapmak mı istiyorsun? Artı 0 Eksi
Kckc dedi: Merhaba, AMD işlemci nasıl overclocklanıyor? Genişletmek için tıkla... Yardıma ihtiyacın olursa etiketlersin, sorun nasıl yapıldığının mantığı mı? Yoksa şu an yapmak mı istiyorsun?
KS KS Kckc Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2.385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #10 Gerek dedi: Yardıma ihtiyacın olursa etiketlersin, sorun nasıl yapıldığının mantığı mı? Yoksa şu an yapmak mı istiyorsun? Genişletmek için tıkla... İlerleyen zamanlarda yapmayı düşünüyorum mantığını anlamak istiyorum Artı 0 Eksi
Gerek dedi: Yardıma ihtiyacın olursa etiketlersin, sorun nasıl yapıldığının mantığı mı? Yoksa şu an yapmak mı istiyorsun? Genişletmek için tıkla... İlerleyen zamanlarda yapmayı düşünüyorum mantığını anlamak istiyorum