gaven Kilopat Katılım 14 Eylül 2017 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #1 Selam işlemcimi değiştirip başka bir işlemci takacağım. Stok soğutucuyu işlemci yapışmadan söktüm ama ne yaparsam yapayım işlemciyi soketten çıkaramadım. Yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri IMG_0006.jpeg 246,4 KB · Görüntüleme: 82
Selam işlemcimi değiştirip başka bir işlemci takacağım. Stok soğutucuyu işlemci yapışmadan söktüm ama ne yaparsam yapayım işlemciyi soketten çıkaramadım. Yardımcı olur musunuz?
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.199 Çözümler 86 29 Aralık 2023 #2 Kolunu tam kaldir, sok.
g4rLu Decapat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 175 Çözümler 3 Yer Karşıyaka 29 Aralık 2023 #3 Kolu tamamen aç kendi kendine atar zaten.
gaven Kilopat Katılım 14 Eylül 2017 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #4 g4rLu dedi: Kolu tamamen aç kendi kendine atar Genişletmek için tıkla... g4rLu dedi: Kolu tamamen aç kendi kendine atar zaten. Genişletmek için tıkla... Hououin Kyouma dedi: Kolunu tam kaldir, sok. Genişletmek için tıkla... Eyvallah beyler korkumdan tam kaldırmamıştım zarar gelir diye. Şimdi oldu
g4rLu dedi: Kolu tamamen aç kendi kendine atar Genişletmek için tıkla... g4rLu dedi: Kolu tamamen aç kendi kendine atar zaten. Genişletmek için tıkla... Hououin Kyouma dedi: Kolunu tam kaldir, sok. Genişletmek için tıkla... Eyvallah beyler korkumdan tam kaldırmamıştım zarar gelir diye. Şimdi oldu