AMD İşlemci nasıl takılır?

SyLaS61

Hectopat
Önceden hiç takmadım. Bunu açıklayan güzel ve kaliteli bir video var mı? İşlemci AMD. Başka yerde taktırmak çok fiyat istiyorlar geçen sene HDD takar misiniz diye sordum 500 TL istedi, onu da 2 vida sıkarak hallettim. Takrken pinler yamulur para boşa gider diye korkuyorum.

Rezillik resmen insanı sömürmeye fırsat arıyorlar.
Anakartınızın marka modelini belirtirseniz yardımcı olmak isterim.
İşlemci montajında oldukça hassas ve dikkatli davranmalısınız.
Termal macuna ihtiyacınız olabilir.

B450M-K. Gıgabyte.
Asus mu gigabyte mı(Düzeltmişsiniz)

Resimde gördüğünüz 11 Numaralı yerden birisine hdd niz in sata kablosunu takacaksınız oldukça hassas davranmalısınız olmuyorsa zorlamadan diğer tarafını deneyin kablonun diğer bir ucunu da hdd ye takın .Daha sonra hdd ye güç kaynağınızdan gelen güç kablosunuz takın.Bu işlemleri pc niz kapalı ve fişi çekilmiş durumda iken yapın.
7 numaralı yere ise işlemcinizi takacaksınız.

Dosya Ekleri

• specsmall.jpg
    specsmall.jpg
    531,2 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Asus mu gigabyte mı(Düzeltmişsiniz)

Resimde gördüğünüz 11 Numaralı yerden birisine hdd niz in sata kablosunu takacaksınız oldukça hassas davranmalısınız olmuyorsa zorlamadan diğer tarafını deneyin .
7 numaraları yere ise işlemcinizi takacaksınız.
Videoda üçgenden bahsediyor resimdeki işlemci soketinin sol üstündeki ücgen mi bahsettiği.

Videoda üçgenden bahsediyor resimdeki işlemci soketinin sol üstündeki ücgen mi bahsettiği.
Evet onu denk getirmeye ve işlemcinin ve bütün pinlerinin tam oturduğundan emin olun tam oturduğundan emin değilseniz mandalı bastırmayın.İşlemci sıfırmı üzerin de termal macun bulunuyor mu hangi işlemciyi takacaksınız?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buda HDD montajı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kolay gelsin

Son düzenleme:
Evet onu denk getirmeye ve işlemcinin ve bütün pinlerinin tam oturduğundan emin olun tam oturduğundan emin değilseniz mandalı bastırmayın.İşlemci sıfırmı üzerin de termal macun bulunuyor mu hangi işlemciyi takacaksınız?

Hocam sıfır ve fanli geldi fanda termal macun var, ryzen 5 5500.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı