AMD İşlemci Öneri

MustaFatih

Megapat
Daha fazla  
Bundan 3 ay önce bilgisayarımla ilgili bir problem için yazmıştım. Ondan sonra sorunun işlemciden olduğunu düşündük ki öyleymiş AMD yetkili servisi tarafından incelendikten sonra geri para iadesi yapıldı. Kısaca bilgisayara yeni işlemci almak istiyorum ve önerilerini bekliyorum. Para iadesi yapılan işlemci AMD A12 9800 APU.
Öyle fazla bütçem olmadığı için gene APU bir işlemci almak istiyorum ama galiba benim anakartım Ryzen 3 2200G desteklemiyor. Tam olarak bilmiyorum destekleyip desteklemediğini bu konuda da bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler.

Sistem özellikleri:
  • Anakart :MSI A320M BAZOOKA AM4 RYZEN DDR4 3200+MHz (O.C)
  • RAM: G.Skill Aegis 4 GB DDR4 RAM
  • Harddisk: Seagate Barracuda 500GB 3,5 7200 RPM 32 MB

Aynı anakarttan bende var destekliyor bütçen varsa 2400g alabilirsin yoksa 2200g

Eğer Ryzen işlemci alacaksanız özelliklede APU bir sistem toplayacaksanız rami dual kit yapmanız çok fark edecektir.En az 3-5 FPS fark eder.

Athlon alın diyeceğim Allah korusun o yüzden en mantıklı seçim 2400G olacaktır diye düşünüyorum.
Athlon fiyatına göre güçlü ve iyi bir işlemci arkadaşın Rami 4gb eğer bütçesi yoksa athlon alıp üzerine 4gb ram daha eklemisini tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…