R RRimeKS Femtopat Katılım 5 Aralık 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #1 Merhaba işlemci pinine termal bulaşmış ama çalışmasında bir sor yok ileri zamanlarda bir sorun teşkil eder mi? Dosya Ekleri IMG_20240206_110828.jpg 134,3 KB · Görüntüleme: 65
Merhaba işlemci pinine termal bulaşmış ama çalışmasında bir sor yok ileri zamanlarda bir sorun teşkil eder mi?
wibbly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 2.371 Çözümler 15 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #2 Sorun olacağını sanmıyorum ama temizleyecek olursaniz izopropil alkol ile yumuşak diş fırçası kullanarak temizleyebilirsiniz.
Sorun olacağını sanmıyorum ama temizleyecek olursaniz izopropil alkol ile yumuşak diş fırçası kullanarak temizleyebilirsiniz.
Novelist Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 4.943 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #3 Sorun olmaz, termal macun adındanda anlaşılacağı üzere sadece ısı iletir.
Gökberk Okçu Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 733 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Şubat 2024 #4 Hocam kürdanın ucuna veya iğnenin ip geçirilen kısmına alkollü mendil veya ıslak mendil dolayıp olabildiğince pinlere değmeden temizlemeye çalışın, sorun olmaz.
Hocam kürdanın ucuna veya iğnenin ip geçirilen kısmına alkollü mendil veya ıslak mendil dolayıp olabildiğince pinlere değmeden temizlemeye çalışın, sorun olmaz.
R RRimeKS Femtopat Katılım 5 Aralık 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #5 Cevaplarınız için teşekkürler bir sorun çıkarmayacaksa fazla kurcalamak istemiyorum.