İ İyibiri Femtopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. Soracağım soru başlıktan anlaşılan şekilde işlemcinin pinlerinde bir sıkıntı, yamulmuş pin, kırılmış pin var mı? Kutudan çıkarıp fotoğraf atamam, garantisi gider maalesef. İyibiri dedi: Arkadaşlar merhaba soracağım soru başlıktan anlaşılan şekilde işlemcinin pinlerinde bir sıkıntı yamulmuş pin kırılmış pin var mı kutudan çıkarıp fotoğraf atamam garantisi gider maalesef. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 1 Nisan 2021
Arkadaşlar merhaba. Soracağım soru başlıktan anlaşılan şekilde işlemcinin pinlerinde bir sıkıntı, yamulmuş pin, kırılmış pin var mı? Kutudan çıkarıp fotoğraf atamam, garantisi gider maalesef. İyibiri dedi: Arkadaşlar merhaba soracağım soru başlıktan anlaşılan şekilde işlemcinin pinlerinde bir sıkıntı yamulmuş pin kırılmış pin var mı kutudan çıkarıp fotoğraf atamam garantisi gider maalesef. Genişletmek için tıkla...
Nahri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 2.204 Makaleler 1 Çözümler 13 1 Nisan 2021 #2 Temiz görünüyor, açıkcası sen ne görüyorsan biz daha kötüsünü görüyoruz çünkü ürün senin elinde. İyice inceleyebilirsin
Temiz görünüyor, açıkcası sen ne görüyorsan biz daha kötüsünü görüyoruz çünkü ürün senin elinde. İyice inceleyebilirsin
İ İyibiri Femtopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Nisan 2021 #3 Nahri dedi: Temiz görünüyor, açıkcası sen ne görüyorsan biz daha kötüsünü görüyoruz çünkü ürün senin elinde. İyice inceleyebilirsin Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsunuz ama maalesef bilgisayar konusunda pek iyi değilimde yani sadece oynamasını bilirim o yüzden ben hiçbir şeyy bilmiyorum açıkçası Nahri dedi: Temiz görünüyor, açıkcası sen ne görüyorsan biz daha kötüsünü görüyoruz çünkü ürün senin elinde. İyice inceleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Nahri dedi: Temiz görünüyor, açıkcası sen ne görüyorsan biz daha kötüsünü görüyoruz çünkü ürün senin elinde. İyice inceleyebilirsin Genişletmek için tıkla... Sizce temiz görünüyorsa sıkıntı yok yanıtınız için çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz.
Nahri dedi: Temiz görünüyor, açıkcası sen ne görüyorsan biz daha kötüsünü görüyoruz çünkü ürün senin elinde. İyice inceleyebilirsin Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsunuz ama maalesef bilgisayar konusunda pek iyi değilimde yani sadece oynamasını bilirim o yüzden ben hiçbir şeyy bilmiyorum açıkçası Nahri dedi: Temiz görünüyor, açıkcası sen ne görüyorsan biz daha kötüsünü görüyoruz çünkü ürün senin elinde. İyice inceleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Nahri dedi: Temiz görünüyor, açıkcası sen ne görüyorsan biz daha kötüsünü görüyoruz çünkü ürün senin elinde. İyice inceleyebilirsin Genişletmek için tıkla... Sizce temiz görünüyorsa sıkıntı yok yanıtınız için çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz.