Amd İşlemci Satıp Yerine İntel Alsam Fark Olur Mu ?

Corsair45

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar Amd Fx6300 işlemciye sahibim. Bunu satıp İntel i3 4150 alsam bir fark olur mu ? Satıp i3 alsam mantıklı mı olur saçma mı ? Ya da gerek var mı ?

Arkadaşlar Amd Fx6300 işlemciye sahibim. Bunu satıp İntel i3 4150 alsam bir fark olur mu ? Satıp i3 alsam mantıklı mı olur saçma mı ? Ya da gerek var mı ?

Anakart uyumunu filan düşündün mü hiç? Onları da değiştirmen gerekecek öyle bir durumda. Ayrıca 6300 gayet yeterli bir işlemci, sırf i3 4150 için hem işlemci hem anakart değiştirmeye gerek duymam ben olsam.

Gerek yok öyle pek bir fark yok aralarında.

Ana kart mecbur değişecek o yüzden yazmaya gerek duymadım. Ana kartla beraber satacağım. Ne biliyim o işlemci aklımda kaldı. Fark hiç mi yoktur ?

i3 çok çekirdek isteyen oyunlarda biraz düşük kalır.
Fx 6300 den 8350ye mi yoksa i5 4670k geçeyem mi deseydin i5 derdim ama FX6-300 kal şimdilik yaptığın masrafa da değmez alacağın performansa da.

O zaman kalsın ya. Daha sonra bütçem olduğunda o zaman i5 alırım. Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Bende FX 4100 'e sahibim.Senin gibi çok düşünmüştüm, anakartı ve işlemciyi satıp i5 4670K almayı düşünüyordum,üşenerek uğraşmak istemedim ve FX 8320 sipariş ettim.

Masraf yapmaya ne gerek var? Ekran kartı bitti, işlemci mi başladı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…