Jıjoe Hectopat Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2020 #1 Merhaba Ryzen 3700X kullanıyorum fakat Afterburner göstermiyor CPU sıcaklığını hangi parogramla ve nasıl görebilirim oyun içinde?
Merhaba Ryzen 3700X kullanıyorum fakat Afterburner göstermiyor CPU sıcaklığını hangi parogramla ve nasıl görebilirim oyun içinde?
B bblokee Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2017 Mesajlar 1.159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2020 #2 Nasıl göstermiyor, aktif ettin mi ayarlardan? Artı 0 Eksi
utkunar_ Hectopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 195 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek VFX Artist 16 Temmuz 2020 #3 Jıjoe dedi: Merhaba Ryzen 3700X kullanıyorum fakat Afterburner göstermiyor CPU sıcaklığını hangi parogramla ve nasıl görebilirim oyun içinde? Genişletmek için tıkla... Afterburner içerisinde gerekli yerleri tiklediginizden emin misiniz? Küçük bir araştırma yapmanizi öneririm. Artı 0 Eksi
Jıjoe dedi: Merhaba Ryzen 3700X kullanıyorum fakat Afterburner göstermiyor CPU sıcaklığını hangi parogramla ve nasıl görebilirim oyun içinde? Genişletmek için tıkla... Afterburner içerisinde gerekli yerleri tiklediginizden emin misiniz? Küçük bir araştırma yapmanizi öneririm.
KS KS Jıjoe Hectopat Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2020 #4 bblokee dedi: Nasıl göstermiyor, aktif ettin mi ayarlardan? Genişletmek için tıkla... AMD işlemcimi kullanıyorsunuz ayarla da CPU sıcaklığı gözükmüyor yok Intel'deyken vardı AMD'ye geçince gitti. Artı 0 Eksi
bblokee dedi: Nasıl göstermiyor, aktif ettin mi ayarlardan? Genişletmek için tıkla... AMD işlemcimi kullanıyorsunuz ayarla da CPU sıcaklığı gözükmüyor yok Intel'deyken vardı AMD'ye geçince gitti.