AMD işlemci soğutucusu RAM slotunu kapatıyor

dogus1925

Picopat
Daha fazla  
Merhabalar, AMD işlemci soğutucusu mevcut fakat artık günümüz şartlarında RAM yetersizliği oluğu için, ekstra bir RAM daha ekelemek istiyorum ama AMD yazısı tam koymak istediğim slotun üzerinde ve kesinlikle oraya RAM koyamam. Sormak istediğim soru şu termal macun yenilemeden bu soğutucuyu çıkarip ucunu diğer tarafa çevirsem sorun olur mu? Tekrar kullanmaka olduğum, macunu kullanabilir miyim? Çok bir bilgim yok bu yüzden sizlere danışmak istedim. Gerekirse bilgisayarcıya da götürebilirim.

Kullanabilirsiniz fazla oynatmadan çıkarın ve fazla bekletmeden hemen takın. Sorun olmaz.

Artı -1 Eksi
Soğutucu fanının böyle bir sıkıntıya sebep olacağı sistemi montajlayan kişiler tarafından düşünülmesi gerekir. Sanırım acemi işi olmuş. Fanın yönü değiştirilebilir. Sıkıntı olmaz. 180 derece çevirip AMD logosunu tam aksi istikamete alabilirsiniz. Macun kurumamışsa yenilemeye gerek olmaz.

Nasıl etkilyecek ki sğumtayı 180 derece dondürecek.

Cevabınız için teşekkür ediyorum bende arkadaş öyle bir şey yazınca kafam karıştı bir sıkıntı yaşar mıyım diye çok bilgim yok çünkü bu konular ile alakalı, umarım yapabilirim

Galiba AMD stok soğutucularının kule tipi olduğunu falan sanıyor

Ben pek bilmiyorum ama bir sorun yaşamayacak isem bunu yarın yapmam lazım bende sistemi bir arkadaşımdan satın almıştım daha yeni fark ettim böyle bir problem olduğunu ama macuna zarar vermez diyorsanız yapacağım

İşlemci fanının dönmesi neden soğutmayı etkiliyor?
Nasıl etkilyecek ki sğumtayı 180 derece dondürecek.
Kule tipi bir soğutucu kullandığını düşündüm fakat değil imiş. Wraith Prism gibi bir soğutucu kullanılıyor anladığım kadarıyla, sorun yaşamazsınız.
Galiba AMD stok soğutucularının kule tipi olduğunu falan sanıyor
Konu sahibi, AMD soğutucusu olarak belirtince pek kavrayamadım o kadar, abartmanın lüzmu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…