Izmir06 Centipat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 78 3 Aralık 2019 #1 İşlemci fanı hiçbir şekilde vidalanmıyor. Bir köşesi hafif bile vidalansa diğer köşeler havaya fırlıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2019
İşlemci fanı hiçbir şekilde vidalanmıyor. Bir köşesi hafif bile vidalansa diğer köşeler havaya fırlıyor.
R RAEE Kilopat Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 919 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek LOJİSTİK-BİLGİSAYAR DONANIMCISI 3 Aralık 2019 #2 Çaprazlayarak sıkacaksınız. Zaten havaya kalkacaktır. Havaya kalkan kısmı hafif güç kullanarak tornavida yardımı bile vidaya oturtun.
Çaprazlayarak sıkacaksınız. Zaten havaya kalkacaktır. Havaya kalkan kısmı hafif güç kullanarak tornavida yardımı bile vidaya oturtun.
G Giray6161 Megapat Katılım 13 Şubat 2017 Mesajlar 903 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2019 #3 Aynısı ben de yaşadım. Soğutucuyu vidalarken biraz aşağıya doğru bastır ve çok yumuşak zeminde olmasın. Yoksa alttaki plaka aşağıya doğru gidiyor ve vidalar oturmuyor
Aynısı ben de yaşadım. Soğutucuyu vidalarken biraz aşağıya doğru bastır ve çok yumuşak zeminde olmasın. Yoksa alttaki plaka aşağıya doğru gidiyor ve vidalar oturmuyor
racoon_city_sakini Hectopat Katılım 8 Kasım 2019 Mesajlar 298 Yer Muğla / Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lojistik 3 Aralık 2019 #4 Vidaları sıkarken çıkan sesten (kırt, kırt kırt) korkma; normaldir.