AMD İşlemci ve Anakart Tavsiyesi

Daha fazla  
Herkese Merhabalar,
Şu anki sistemimde İntel Xeon E5450 işlemci ve Gigabyte GA-G41M Combo anakart kullanıyorum. İşlemcinin performansından memnunum ancak windows 8.1 ve 10 desteklemediği için değiştirmeyi düşünüyorum. Bütçem düşük olduğu içinde AMD işlemci almaya karar verdim. Oyun performanslarında iyi olan bir AMD işlemci tavsiye ederseniz sevinirim ve buna uygun bir anakart. İkinci el almayı düşünüyorum.

Henüz belirli bir bütçem yok. Parçaları kararlaştırdıktan sonra yavaş yavaş biriktirip alacağım lakin en fazla anakart ve işlemci toplam 500 lira civarı olur.

Bütçe ne olursa olsun, şu dönemde AMD sistem toplamak akıl işi değil. AMD bir kaç ay sonra yeni nesil Zen mimarili işlemcilerini beklemenizi şiddetle tavsiye ederim. Zen mimarisi konusunda çok heyecanlıyım.

Bütçe ne olursa olsun, şu dönemde AMD sistem toplamak akıl işi değil. AMD bir kaç ay sonra yeni nesil Zen mimarili işlemcilerini beklemenizi şiddetle tavsiye ederim. Zen mimarisi konusunda çok heyecanlıyım.
Tavsiyen için teşekkür ederim. Sanırım senin dediğin gibi biraz daha bekleyeceğim.

Bütçe 500TL ise kesinlikle tercihin bu ikiliden yana olmalı.
İşlemci: AMD Athlon II X4 860K 3.7GHz 4 MB FM2+
Anakart: MSI A68HM-E33 V2 DDR3 2133MHz S+V+GL+16X FM2+
Toplam: 423,63 TL

Anladığım kadarıyla sistemin DDR2 olduğu için buna bir de DDR3 Ram eklemen gerekecek. Ayrıca @shooters001 haklı. Bence de bekleyecek kadar sabrın varsa beklemelisin çünkü yakında yeni bileşenler çıkacak piyasaya ve kararını o zaman verebilirsin.
Sistemim DDR3 önerdiğin parçaları da beğendim biraz daha bekleyelim bakalım hayırlısı.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı