AMD İşlemci ve NVIDIA Ekran Kartı uyumu

Laptop ekranında G-SYNC desteklemiyor. Ama mini Display Port ile harici ekrana taktığınızda G-SYNC aktifleşebiliyor.
Şimdi benim alacağım laptop 60Hz bazı oyunlarda 60 fps üstü alabilirim. 90-100 değerlerinde mesela sıkıntı olur fps ve hz dengelemem lazım. Bunu yapamam mı yani? Nvidia olduğu için Dikey ve yatay eşitleme olması lazım aslında. Siz baktınız mı Nvidia ayarlarına?

V-Sync var zaten onda sıkıntı yok. Ama ana ekranda G-SYNC özelliği yok.

Bir de Ryzen işlemciler laptopta oyunlarda Intel'e göre daha fazla ısınıyor deniyor. Intel işlemci performansı daha iyi deniyor. 4000 serisi ile bunlarda bir ilerleme oldu mu?
5-6 ay gibi sürede 90-95 derecelere cıkan asus rog laptoplar cok gördüm ve intel işlemcili laptoplar dı bunlar .

Ben masaüstü bilgisayar kullanıyorum. AMD Ryzen 5 2600 12nm ve MSI GTX 1650 Super Ventus XS OC ekran kartım var. XPG Gammix D30 8*2 16 GB Dual RAM var. En ufak bir darboğaz falan hiçbir şey yaşamadım.

Dizüstü bilgisayar için o darboğaz yorumunu yapmıştı. Masaüstünde zaten darbogaz yapması imkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…