g100 Megapat Katılım 24 Kasım 2013 Mesajlar 425 Yer Türkiye, Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2013 #1 Sorum başlıktaki arkadaşlar. Yani İntel'in i5 işlemcisi ile 8350 gibi işlemci aynı mı oluyor amd kullanmıyor ise. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2013
Sorum başlıktaki arkadaşlar. Yani İntel'in i5 işlemcisi ile 8350 gibi işlemci aynı mı oluyor amd kullanmıyor ise.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 24 Aralık 2013 #2 Hyper-Threading olup olmaması işlemcileri karşılaştırmada bir kriter değil. Hyper-Threading bir Intel teknolojisidir fakat çok da önemli bir teknoloji değil artık.
Hyper-Threading olup olmaması işlemcileri karşılaştırmada bir kriter değil. Hyper-Threading bir Intel teknolojisidir fakat çok da önemli bir teknoloji değil artık.
albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2013 #3 AMD'nin gerçek çekirdek sayısı fazla zaten bu teknolojiye ihtiyacı yok. Kullanıyor mu bilmiyorum açıkçası hiç de merak etmedim.
AMD'nin gerçek çekirdek sayısı fazla zaten bu teknolojiye ihtiyacı yok. Kullanıyor mu bilmiyorum açıkçası hiç de merak etmedim.