AMD işlemciler için ThrottleStop çalışıyor mu?

emirhankync

Centipat
Daha fazla  
AMD işlemcimde ThrottleStop kullanmak istiyorum fakat sanırım desteklenmiyor. Benzeri bir uygulama var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu uygulamayı biraz anlatabilir misin?
ThrottleStop'a en yakın program bu. Maalesef AMD tarafında düzgün bir uygulama yok ThrottleStop alternatifi. Eğer masaüstü sistem kullanıyorsanız; "Ryzen Master" var bir de ona da bakabilirsiniz. Eğer laptop kullanıyorsanız attığım programdan başka alternatifiniz yok o da ThrottleStop kadar özgürlük tanımıyor. Sizin ThrottleStop benzeri program arama sebebiniz nedir?

ThrottleStop'a en yakın program bu. Maalesef AMD tarafında düzgün bir uygulama yok ThrottleStop alternatifi. Eğer masaüstü sistem kullanıyorsanız; "Ryzen Master" var bir de ona da bakabilirsiniz. Eğer laptop kullanıyorsanız attığım programdan başka alternatifiniz yok o da ThrottleStop kadar özgürlük tanımıyor. Sizin ThrottleStop benzeri program arama sebebiniz nedir?

Bu tarz bir program arama sebebim en temelde performans arttırmak tabii ki. Bu uygulamanın rehberleri hep İngilizce kullanmayı biliyorsanız bana anlatabilir misiniz rica etsem?

Kendi kendine sormadan işlem yapmaz bu program aslında. Yanlış bir şey yapmış olabilir misiniz?
Sekmeler arası dolaşıyordum bir ayar değiştirmedim. Ayarlar uygıulandı gibisinden bildirim attı. Apply gibi bir butona da basmadım. Uygulamayı silip yeniden başlattım bilgisayarı kendi ayarlarıma döndü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı