AMD işlemciler termal macunla mı geliyor?

Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
AMD işlemci almaya karar verdim. Technopat'ın bir videosunda termal macun stok soğutucuya sürülüydü. Tüm AMD işlemciler için öyle mi?

Sürülü geliyor ama başlangıçta idare edilebilir bir macun olsa da çokta kaliteli bir macun değil.

AMD işlemci almaya karar verdim. Technopat'ın bir videosunda termal macun stok soğutucuya sürülüydü. Tüm AMD işlemciler için öyle mi?

Stok fanli şekilde alicagin AMD işlemciler de evet termal macunlu geliyor. İş yerimde fansiz aldigim hic birinde yaninda bile cikmadi termal.

Soğutucunun işlemciye değen yüzeyinde macun sürülü geliyor evet ama yinede almanızda fayda var. Yani ben kişisel tercih olarak geleni kullanmıyorum ama son serilerde kullanılabilir düzeyde deniyor (keşke deneseydim) yine de bu soğutucuların montajında, ben çok beceremediğimden olsa gerek, hata yapabiliyorum. O macun sağa sola bulaşıp sonra tekrar silip tekrar sürmem gerekebiliyor öyle bir durum yaşarsan elinde fazladan macun olması iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…