K KaanJW Ziyaretçi 5 Ekim 2017 #1 AMD FX 6300 işlemciye sahibim. İnternette araştırdım ancak sonuç alamadım. AMD FX işlemcilerde ya da AMD diğer bütün işlemcilerinde hyper threading teknolojisini kullanıyor mu?
AMD FX 6300 işlemciye sahibim. İnternette araştırdım ancak sonuç alamadım. AMD FX işlemcilerde ya da AMD diğer bütün işlemcilerinde hyper threading teknolojisini kullanıyor mu?
LukeSkywalker Hectopat Katılım 5 Mayıs 2017 Mesajlar 1.385 Makaleler 5 Çözümler 2 Yer Death Star Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sith Lord in Galactic Empire 5 Ekim 2017 #2 FX serilerinde Virtualization desteği vardır. BIOS ayarlarınızdan açabilirsiniz.
K KaanJW Ziyaretçi 5 Ekim 2017 #3 LukeSkywalker dedi: FX serilerinde Virtualization desteği vardır. BIOS ayarlarınızdan açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ne işe yarıyor bu?
LukeSkywalker dedi: FX serilerinde Virtualization desteği vardır. BIOS ayarlarınızdan açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ne işe yarıyor bu?
A acv Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 5 Ekim 2017 #4 FX 6300' de Hyper-Threading mevcut değildir. Ryzen serisinin orta ve üst serisinde kullanmakta. Ayrıca Virtualization' ın alakasını anlamadım?
FX 6300' de Hyper-Threading mevcut değildir. Ryzen serisinin orta ve üst serisinde kullanmakta. Ayrıca Virtualization' ın alakasını anlamadım?