Çözüm AMD işlemcilerde TPM aktifken stutter sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Biri de Tmp nedir, kapatılırsa ne olur? gibi soruların cevabını yazmamış

Valorant TPM kapatırsak nasıl gireceğiz? Aynı sorunu yaşıyorum.

Kapatmazsak da kasma sorunu oluyor. Ses takılmaları vs Windows 10'a dönüp TPM mi kapatmaliyiz?

Kapatmazsak da kasma sorunu oluyor. Ses takılmaları vs. Windows 10'a dönüp TPM mi kapatmaliyiz?
Deneyebilirsiniz ancak ben TPM 2.0 kapalıyken Windows 10'da bile takılma yaşıyorum. BIOS güncellemeleriyle alakalı olabilir belki.

Böyle basit saçmalıklar yüzünden bir iki fazla verip NVIDIA tercih edip kafayı rahatlatıyorlar
NVIDIA'da pek kusursuz değil. ASUS Cerberus GTX 1050 Ti OC kart aldım ve Nvidia Shadowplay ile kayıt yaparken dengesiz FPS olarak kaydediyor. Başka kaydedici denedim sorun olmadı. Nvidia yazılımını geliştirmeli... Stuttering yapıyor yani akıcı 60 FPS kaydedemiyor Shadowplay.

Deneyebilirsiniz ancak ben TPM 2.0 kapalıyken Windows 10'da bile takılma yaşıyorum. BIOS güncellemeleriyle alakalı olabilir belki.

BIOS'um güncel. TPM 2.0 kapadığım halde Micro stuttering devam ediyor bu yolu da denemiş olduk en azından denemediğim bir şey kalmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…