hogwartscanavarı
Decapat

AMD işlemcili bir laptop var arkadaşımın yeni almış FreeDOS Windows 11 kurmaya çalışıyoruz. Fakat SSD'yi görmüyor. Boş çıkıyor SSD yeri. SSD'de herhangi bir sorun yok.

UEFI desteklediğini nereden görebiliriz?Ben de bu konuda çok bilgili olmasam da, bende de olmuştu ve ben eski bir Windows sürümü kurmuştum sorun çözülmüştü. Windows 10 kurup ondan sonra 11 kurmayı deneyin. Ayrıca bilgisayar UEFI destekliyorsa flasha UEFI olarak yazdırdığınızdan emin olun.
UEFI desteği var gibi görünüyor. UEFI ile yükler misiniz Windows'u?
Tam anlamıyorum. 11 yüklemeye çalışıyoruz. Legacy bios seçip yüklemiyoruz, uefi seçili şekilde fakat hala ssd'yi görmüyor.UEFI desteği var gibi görünüyor. UEFI ile yükler misiniz Windows'u?
Hocam 10 yüklemeyi de dener misiniz bende de o şekilde çözülmüştü sorun. Sonrasında 11 yüklersiniz zaten.Tam anlamıyorum. 11 yüklemeye çalışıyoruz. Legacy bios seçip yüklemiyoruz, uefi seçili şekilde fakat hala ssd'yi görmüyor.
İlk başta 10 yükleyince yükseltme yapılabiliyor mu lisans almadan? Sonra sıkıntı olmasın güncelleme esnasında falan. 10 yükleyip 1 saat sonra falan hemen direkt 11 yükleyeceğiz yani anladığım kadarıyla.Hocam 10 yüklemeyi de dener misiniz bende de o şekilde çözülmüştü sorun. Sonrasında 11 yüklersiniz zaten.
Onu bilmiyorum bir bilen cevap verirse daha iyi olur.İlk başta 10 yükleyince yükseltme yapılabiliyor mu lisans almadan? Sonra sıkıntı olmasın güncelleme esnasında falan. 10 yükleyip 1 saat sonra falan hemen direkt 11 yükleyeceğiz yani anladığım kadarıyla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.