AMD İşlemcileri İyi mi Kötü mü?

AMD işlemcileri elbette kötü ve çok çabuk ısınıyor paran varsa Intel alıcaksın. Buyur
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
en basit örneği oyunlardaki fps farkına bak.İ5 bile AMD FX 8350'yi geçerken bu soruyu sorman bile hata bende AMD işlemci alıcaktım fakat bu videoyu gördükten sonra fikrim değişti.Ha bir de şöyle bir şey var eğer ben render yapıcam,youtube kanalım var diyorsan tabikide AMD alıcaksın ki attığım videoda hangi işlemcinin daha kısa sürede render yaptığı da var.(Konu kilit yaparsan sevinirim)

Bu iki işlemci arasında ben 4160 öneririm. Bu arada intel tarafında fazladan 2 tane sanal çekirdek oluyor. Toplamda 4 oluyor. İntel yeni teknoloji ve yeni teknolojileri daha fazla destekliyor. Daha az ısınıyor ve güç çekiyor. Render konusunda intel her zaman daha iyidir.

Ortada o kadar çok iddia var ki. AMD tarafında işler çok karışık şu anda. Büyük bir bilgi kirliliği var. Beklemek lazım. Neyin ne olduğunun belli olması için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…