Oynadığınız oyunlarda Intel'e ait olan XeSS teknolojisi varsa o klasör oluşuyor, olayın AMD ile alakası yok. XeSS ise DLSS, FSR gibi olan, Intel'in kendi upscale teknolojisi.
Evet haklısınız içerisinde IGFX diye bir dosya var bir en sonda 4'e kadar çıkıyor sonrasında Excel açılıyor. Anlam veremediğimden yazmıştım teşekkürler.
Evet haklısınız içerisinde IGFX diye bir dosya var bir en sonda 4'e kadar çıkıyor sonrasında Excel açılıyor. Anlam veremediğimden yazmıştım teşekkürler.
Evet haklısınız içerisinde IGFX diye bir dosya var bir en sonda 4'e kadar çıkıyor sonrasında Excel açılıyor anlam veremediğimden yazmıştım teşekkürler.
PC'de Wi-Fi kartı yok intein zararlı bir yazılım olmayacağını biliyorum sadece neden burada olduğuna anlam veremedim ama yine de teşekkür ederim.
SotTR.exe diye bir program var araştırma yaptım the Shadow of the Tomb Raider oyunundan kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. Sanırım oyun kendini başlatmak için bu dosyalara ihtiyaç duyuyor o yüzden oyun kurulum aşamasındayken eklemiş olabilir.
Oynadığınız oyunlarda Intel'e ait olan XeSS teknolojisi varsa o klasör oluşuyor, olayın AMD ile alakası yok. XeSS ise DLSS, FSR gibi olan, Intel'in kendi upscale teknolojisi.