AMD işlemcili sisteme Nvidia ekran kartı takılır mı?

crayz computer

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar aklıma takılan bi soru var sizlere danışmak istedim. AMD işlemcisi olan bi anakarta Nvidia marka ekran kartı taksak problem olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir problem olmaz. Bu tip bir uyum söz konusu değil. AMD-AMD ikilisinde de markalar aynı diye ekstra performans elde edilmez.

Ben de AMD-Nvidia olarak kullanıyorum.

upload_2017-7-8_16-24-8.png

Öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar aklıma takılan bi soru var sizlere danışmak istedim. AMD işlemcisi olan bi anakarta Nvidia marka ekran kartı taksak problem olur mu?
Arkadaşım öncelikle hiçbir problem olmaz. İşlemcini belirtirsen sana hem ekonomik hem de performanslı bir Nvidia kartı tavsiye edebiliriz.

s.a arkadaşlar bende şöyle bir sistem var şuan maddiyatım iyi değil o yüzden neyi değiştirirsem lolde daha iyi bir preforman alabilirim;
Amd a4 4000 3.0ghz işlemci
nvidia gt 630 2gb ekran kartı
4gb ram
lolde kasıyor bu sistem
Kasamaz hocam bilgisayara bir şey yaptıysanız bilemem ancak imzam da ki sistemle 1080p de 120-170 fps alıyorum.
Hiçbir sıkıntı olmaz bende öyle kullanıyorum.

B
1080 pde 120 170 fps mi ?
bende 1360x768 çözünürlükten 50 zor alıyorum ve droplar oluyor oyun çok kasıyor
Windows'un hangi sürümünü kullanıyorsunuz? Nvidia Denetim masası ayarları yaptınız mı? LoL de düşük ayarlarda mı? En son ne zaman format attınız? En son ne zaman bilgisayarı temizlediniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı