Öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar aklıma takılan bi soru var sizlere danışmak istedim. AMD işlemcisi olan bi anakarta Nvidia marka ekran kartı taksak problem olur mu?
Öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar aklıma takılan bi soru var sizlere danışmak istedim. AMD işlemcisi olan bi anakarta Nvidia marka ekran kartı taksak problem olur mu?
s.a arkadaşlar bende şöyle bir sistem var şuan maddiyatım iyi değil o yüzden neyi değiştirirsem lolde daha iyi bir preforman alabilirim;
Amd a4 4000 3.0ghz işlemci
nvidia gt 630 2gb ekran kartı
4gb ram
lolde kasıyor bu sistem
Windows'un hangi sürümünü kullanıyorsunuz? Nvidia Denetim masası ayarları yaptınız mı? LoL de düşük ayarlarda mı? En son ne zaman format attınız? En son ne zaman bilgisayarı temizlediniz?
Öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar aklıma takılan bir soru var sizlere danışmak istedim. AMD işlemcisi olan bir anakarta NVIDIA marka ekran kartı taksak problem olur mu?