powerrangers Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 88 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #1 AMD işlemcinin üzerinde barkodun içindeki çizgili resimler yayılımı ayni midir yoksa her işlemciye özgü değişir mi?
AMD işlemcinin üzerinde barkodun içindeki çizgili resimler yayılımı ayni midir yoksa her işlemciye özgü değişir mi?
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.499 Makaleler 5 Çözümler 40 4 Ağustos 2024 #2 powerrangers dedi: AMD işlemcinin üzerinde barkodun içindeki çizgili resimler yayılımı ayni midir yoksa her işlemciye özgü değişir mi? Eki Görüntüle 2273563 Genişletmek için tıkla... Hayır aynı değil galiba. Elinde varsa tarat kodu. Artı 0 Eksi
powerrangers dedi: AMD işlemcinin üzerinde barkodun içindeki çizgili resimler yayılımı ayni midir yoksa her işlemciye özgü değişir mi? Eki Görüntüle 2273563 Genişletmek için tıkla... Hayır aynı değil galiba. Elinde varsa tarat kodu.
KS KS powerrangers Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 88 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #3 picl zhmey dedi: Hayır aynı değil galiba. Elinde varsa tarat kodu. Genişletmek için tıkla... Belli olur mu? cpu yok diye biliyorum Artı 0 Eksi
picl zhmey dedi: Hayır aynı değil galiba. Elinde varsa tarat kodu. Genişletmek için tıkla... Belli olur mu? cpu yok diye biliyorum
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.499 Makaleler 5 Çözümler 40 4 Ağustos 2024 #4 powerrangers dedi: Belli olur mu? cpu yok diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Nasıl belli olur mu? Neyi sordunuz? Artı 0 Eksi
powerrangers dedi: Belli olur mu? cpu yok diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Nasıl belli olur mu? Neyi sordunuz?
KS KS powerrangers Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 88 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #5 picl zhmey dedi: Nasıl belli olur mu? Neyi sordunuz? Genişletmek için tıkla... Kodu tarat diyosun da taratsam ne sonuç çıkacak CPU tarama yok diye biliyorum. Artı 0 Eksi
picl zhmey dedi: Nasıl belli olur mu? Neyi sordunuz? Genişletmek için tıkla... Kodu tarat diyosun da taratsam ne sonuç çıkacak CPU tarama yok diye biliyorum.
VIN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.198 Çözümler 24 4 Ağustos 2024 #6 QR kodda hemen sağındaki yazıların 1. ve 3. satırı var. Tahminimce parti numarası gibi üretimden üretime değişen şeyler. Artı 0 Eksi
QR kodda hemen sağındaki yazıların 1. ve 3. satırı var. Tahminimce parti numarası gibi üretimden üretime değişen şeyler.
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.499 Makaleler 5 Çözümler 40 4 Ağustos 2024 #7 CPU tarama derken? QR kodu tara karşına ne çıktığına bak manasında demiştim. İnternetten baktık görsellere farklı farklı QR kodlar var. powerrangers dedi: Kodu tarat diyosun da taratsam ne sonuç çıkacak CPU tarama yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
CPU tarama derken? QR kodu tara karşına ne çıktığına bak manasında demiştim. İnternetten baktık görsellere farklı farklı QR kodlar var. powerrangers dedi: Kodu tarat diyosun da taratsam ne sonuç çıkacak CPU tarama yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla...
KS KS powerrangers Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 88 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #8 VIN dedi: QR kodda hemen sağındaki yazıların 1. ve 3. satırı var. Tahminimce parti numarası gibi üretimden üretime değişen şeyler. Genişletmek için tıkla... QR kodun içindeki siyah çizgili resimlerden bahsediyorum. Nokta gibi olan. Artı 0 Eksi
VIN dedi: QR kodda hemen sağındaki yazıların 1. ve 3. satırı var. Tahminimce parti numarası gibi üretimden üretime değişen şeyler. Genişletmek için tıkla... QR kodun içindeki siyah çizgili resimlerden bahsediyorum. Nokta gibi olan.
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.499 Makaleler 5 Çözümler 40 4 Ağustos 2024 #9 VIN dedi: QR kodda hemen sağındaki yazıların 1. ve 3. satırı var. Tahminimce parti numarası gibi üretimden üretime değişen şeyler. Genişletmek için tıkla... 3. satır farklı sadece. Artı 0 Eksi
VIN dedi: QR kodda hemen sağındaki yazıların 1. ve 3. satırı var. Tahminimce parti numarası gibi üretimden üretime değişen şeyler. Genişletmek için tıkla... 3. satır farklı sadece.
VIN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.198 Çözümler 24 4 Ağustos 2024 #10 powerrangers dedi: QR kodun içindeki siyah çizgili resimlerden bahsediyorum. Nokta gibi olan. Genişletmek için tıkla... Bu qr kodu taratınca sağ tarafında yazanların 1. ve 3. satırı çıkıyor. 1. Satırda model numarası var, 3. satır büyük ihtimalle o işlemcinin seri numarası. Başka birşeyden bahsediyorsanız anlayamadım. Artı 0 Eksi
powerrangers dedi: QR kodun içindeki siyah çizgili resimlerden bahsediyorum. Nokta gibi olan. Genişletmek için tıkla... Bu qr kodu taratınca sağ tarafında yazanların 1. ve 3. satırı çıkıyor. 1. Satırda model numarası var, 3. satır büyük ihtimalle o işlemcinin seri numarası. Başka birşeyden bahsediyorsanız anlayamadım.