AMD İşlemciye AMD ekran kartı şart mı?

XhnA

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Beden eğitimi öğretmeni
Bu soruyu Recep Baltaş görmesin. Yıllardır dili damağı kurudu böyle bir saçmalığın olmadığını anlatmak için.

Bilen var bilmeyen var. Gören var görmeyen var Bu forum sitesini zaten bu yüzden oluşturuyorlar. Youtube koydukları videoları izliyoruz. ''Ha bak bu adamlar bu işten anlıyorlar'' diye düşünüp kafamızda ki soru işaretlerine cevap arıyoruz.

Anakartın LE modelinden almazsanız iyi olur.

M5A97 LE'nin Mosfet soğutucuları yok. Bu yüzden hem daha çok ısınır hem de ileride OC yapmanıza engel olur.

M5A97 R2.0 alın. Böylece en azından hem OC yapmaya meyilli olsun anakart hem de fazla ısınarak diğer parçalarınızı ısıtmasın.

Anakartı şu modelle değiştirdim:VATAN COMPUTER - ASUS - M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart - Anakart

Ekran kartında kafamda iki model var:VATAN COMPUTER - ASUS - GTX770 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kart

VATAN COMPUTER - ASUS - GTX760 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kart

İkisi arasında neredeyse 300 tl kadar bir şey oynuyor.2x4 GB 1866 MHz Ram de almak istiyorum.
Bu arada,memleketim Adana ama Kayseri'de okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…