AMD İşlemciye AMD ekran kartı şart mı?

Yapmayın beyler, biri gelip buraya 'Bilgisayar nedir ? Yeniyor mu ?' şeklinde başlık açıp klavyenin farenin kullanımını sorsa bile "Bu soru daha önce soruldu" şeklinde tepki vermeyin. Sorulan soruyu cevaplamaktan sıkıldıysanız direk başlıktan çıkın ama yeni üyelere bu şekilde tepki vermeyin.

Soruna gelecek olursak arkadaşların da dediği gibi tüm parçaları Intel olarak bir makinaya bile AMD ekran kartı takabilirsin.

Aradaki 300 TL'lik fark bütçemi zorlar diyorsan GTX 760 al, Recep abinin de dediği gibi, 2-3 sene götürür...

Hepinize teşekkür ederim.Hepsini listeye ekledim.Kısmetse önümüzde ki hafta cuma günü memleketime dönüyorum.Pazar günü de Vatanbilgisayar'dan parçaları alırım.SSD' karta gerek var mı ?

Açıklar mısın?

Seneler yıllar olmasa da Recep abinin saygıdeğer Eray abimiz için sistem toplamıştı. MSI ekran kartı ve MSI anakart kullanmıştı. O sırada bunu söylemişti: "Aynı marka parçalar birbirine daha uyumlu olur, daha senkronize çalışır diye bir şey yoktur. Hatta bunun olmaması için bütün markalar sözleşme yapmışlardır. Protokol gereği aynı marka ürünler birbirine daha uyumlu üretilemez, aksi yapılırsa zaten işin ucunda büyük cezalar vardır."

Bu dediğini corsair firmasına hatırlat çünkü intel de daha iyi çalışır diye birşey yazıyorlar ben yanlış anlamadıysam tabi

Adana'da yaşıyorsan işlemcinin AMD ekran kartından çok sağlam bir işlemci soğutucusuna ihtiyacı var demektir.

Adanalıyım ama Kayseri'de okuyorum. Ayrıca 128 GB'lik SSD işime yarar mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…