AMD İşlemciye AMD ekran kartı şart mı?

Recep abinin de dediği gibi, sistemin tuşa bastıktan 3-8 saniye sonra (bilemedin 12 ) açılmasını istiyorsan, ben bir iki programımın, bir kaç oyunumun hızlı açılmasını istiyorum, MP modda haritalarda 10 saat LOADING yapmasın diyorsan SSD al, fakat artan o 300 TL SSD parasıyla (SSD kart değil yanlış görmüşsün sanırım bir yerde) sisteme extra parçalar alabilirsin, yükseltmeler yapabilirsin, opsiyonel bir bileşen yani, olmazsa sistem ERROR verir açılmaz diye bir durum yoktur...

Adana'da yaşıyorsan işlemcinin AMD ekran kartından çok sağlam bir işlemci soğutucusuna ihtiyacı var demektir.

Valla Adana'da yaşıyorum... AMD FX-6300 işlemciyi stok fanla kullanıyorum. Anakartım MSI 970A-G46 OC otomatik yapıyor... Extrem bir sıcaklık veya Fan sesi duymadım... i3 fiyatına i5 diyorum. Su soğutma alıpta 5,0 GHz. gelirseniz orta seviye i7 olur.

MİSAL: İkiside MSI ve AMD olursa ekstra bir programla çok rahat kontrol edersiniz Optimizasyonu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…