AMD işlemcisi olan bir kasaya NVIDIA GPU takmak herhangi bir uyuşmazlığa sebebiyet verebilir mi ? Eğer olmaz ise AMD GPU kadar NVIDIA GPU'da tam performans alınabilir mi ? Örneğin yazdığım parçaların yanına bir de GTX 960 ekledim. Tam performansta, tıpkı AMD GPU'daki gibi kullanabilir miyim ?
AMD işlemcisi olan bir kasaya NVIDIA GPU takmak herhangi bir uyuşmazlığa sebebiyet verebilir mi ? Eğer olmaz ise AMD GPU kadar NVIDIA GPU'da tam performans alınabilir mi ? Örneğin yazdığım parçaların yanına bir de GTX 960 ekledim. Tam performansta, tıpkı AMD GPU'daki gibi kullanabilir miyim ?
Affedersiniz ama bu sorulacak sorumu. Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır. Geçen gün arkadaşlarla oturuyo duk sağ taraf dan bir arkadaşın sesi geldi dedi ki nvidia ekran kartı amd işlemciye çalışmaz intel işlemci amd ekran kartıla çalışmaz diye böyle konuştular konuştuğu arkadaşta böyle yeni sistem topluyor çevresindekilere soruyor işte böylelerine. Bizim okulda var bu gibi arkadaşlar onlara söylüyorum işte şu şudur diye. Burada demek istediğim bunlar birbirine uyumlu olmasalardı bizler ne kullanacaktı. Piyasalar perişan olurdu. QRecep Baltaş ağabey hoş geldin. Göremiyoruz seni bu sıralar.
Usta bilseydim buraya yazmazdım. Zaten öğrenmek için buraya konu açtım. İntelde ikisininde çalıştığını biliyordum. Fakat amd işlemci hakkında kafamda soru işaretleri vardı buraya onları gidermek için yazdım.
Usta bilseydim buraya yazmazdım. Zaten öğrenmek için buraya konu açtım. İntelde ikisininde çalıştığını biliyordum. Fakat amd işlemci hakkında kafamda soru işaretleri vardı buraya onları gidermek için yazdım.