Della.dd Decipat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.402 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #11 penthu2ws dedi: Sıvı soğutucu mu alayım bu attığınız blok oluyor galiba ondan mı Genişletmek için tıkla... Asla alma bunu. Ubyss hocamın attığını al. Dalgasına attım zaten.
penthu2ws dedi: Sıvı soğutucu mu alayım bu attığınız blok oluyor galiba ondan mı Genişletmek için tıkla... Asla alma bunu. Ubyss hocamın attığını al. Dalgasına attım zaten.
penthu2ws Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #12 ubiiyy dedi: İyi bir kule tipi, sıvıdan bile daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Anladım artic alıyorum o zaman
ubiiyy dedi: İyi bir kule tipi, sıvıdan bile daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Anladım artic alıyorum o zaman
Della.dd Decipat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.402 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #13 penthu2ws dedi: Anladım artic alıyorum o zaman Genişletmek için tıkla... Termal macunu da arctic mx4 tercih edebilirsin müthiş kombo.
penthu2ws dedi: Anladım artic alıyorum o zaman Genişletmek için tıkla... Termal macunu da arctic mx4 tercih edebilirsin müthiş kombo.