yasin47 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #1 İlk önce sa arkadaşlar ben temizlemek için PC açtım fanı çıkardım ama takmadım sağ sola gidip duruyor olmuyor.
İlk önce sa arkadaşlar ben temizlemek için PC açtım fanı çıkardım ama takmadım sağ sola gidip duruyor olmuyor.
HLAB51 Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 320 Çözümler 4 23 Mayıs 2024 #2 Arka plakayı anakarta yerleştirdikten sonra vidaları çapraz şekilde sıkacaksın zor bir işlem değil ki.
Arka plakayı anakarta yerleştirdikten sonra vidaları çapraz şekilde sıkacaksın zor bir işlem değil ki.
Rouly Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 3.882 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
yasin47 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #4 HLAB51 dedi: Arka plakayı anakarta yerleştirdikten sonra vidaları çapraz şekilde sıkacaksın zor bir işlem değil ki. Genişletmek için tıkla... Benimki OEM soğutucu herşeyi takılı çıkardım temizlemek için ama takamadim Rouly dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Benimki AMD 3 OEM ama
HLAB51 dedi: Arka plakayı anakarta yerleştirdikten sonra vidaları çapraz şekilde sıkacaksın zor bir işlem değil ki. Genişletmek için tıkla... Benimki OEM soğutucu herşeyi takılı çıkardım temizlemek için ama takamadim Rouly dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Benimki AMD 3 OEM ama