Rehber AMD kartlar için shader ayarını tüm oyunlara açma

Hocam anlamadım tam dediğinizi driver güncellemesi geldiğinde gidip tekrar mı yapacağım bu işi bu arada işime yaradı.

Evet, sürücü silinip tekrar yuklendiginde kayit defteri verisi sifirlaniyor tekrar yazildigindan.

Evet, sürücü silinip tekrar yuklendiginde kayit defteri verisi sifirlaniyor tekrar yazildigindan.

Hocam ETS de fpsa düşüşü oldu nasıl geri döndüreceğim ayarlara?

Yaptıklarımı geri mi almam lazım 32'den 31'e mi çekeyim?

Hocam ETS'de FPS düşüşü oldu nasıl geri döndüreceğim ayarlara?

Shader Cache'yi sifirladiysan bir süre gerekebilir stabil olmasi icin, tekrar shader cache diskte depolanmasi icin bir süre oynamak gerekebilir. Normaldir, eski haline dondurmeyin derim. Dondurecekseniz degeri 32 yerine manuel olan degeri yapin, konu icerisinde belirtilmis.

Nasıl yani anlamadım manuel dediğiniz ayarı değiştirmeden önce olan mı?

Tamam başka yapacağım bir şey var mı?

Yok, ama muhtemelen ayni şey olacak. Cunku 32 yerine 31 yazman eski haline dondurebilir ama eski shader Cache'yi getirmeyeceginden bir süre daha kasmaya devam edebilir. Bu yuzden 32 kalsin. Bir süre kasmasi normaldir golge onbellegi temizlendiginden, eger shader Cache'yi sifirla yaptiysaniz.

Kasma değil mesela 110 FPS alıyordum 105'e düşmüş gibi.

Kasma değil mesela 110 FPS alıyordum 15'e düşmüş gibi.

Oynamaya devam edin, oyunda farkli haritalar varsa yeni bir haritaya girince ozellikle FPS az olabilir, ama oynadikca normale donmesi gerekiyor.

Oynamaya devam edin, oyunda farkli haritalar varsa yeni bir haritaya girince ozellikle FPS az olabilir, ama oynadikca normale donmesi gerekiyor.

CS de denedim CS de yok gibi Valorant ve hell let loosede deneyeceğim.

Hell let loosede çok büyük düşü oldu.

Valorantada düşüş oldu.

Bekeleyecğim 2 gün eğer birşey olmazsa eski ayarlara geri dönebilriim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…