AMD kartlar söylendiği kadar sorunlu kartlar mı?

@kino Evet, Navi 21'in iyi bir performansı var, zaten o yüzden XTXH varyantı çıktı bu çipin sonradan, ama az önce dediğiniz 3000 MHz olayı sıvı soğutma bloğu gerektirmez mi, artı silikon kaldırabilir mi bunu?

@FlyingHopes emin değilim. Ben OC yaparken çip sıkıntı yaratmasa da hotspot biraz zorluyordu 95 dereceleri falan gördüm benim Pulse modelinde. 3000Mhz gibi seviyeleri bilemem ama getirisi sıcaklığına değmeyecektir. Burada Morepowertool ile basit bir ayar yapmıştım.

Sıcaklıklar güzel gözüküyor da Hotspot arasında uçurum gibi bir sıcaklık farkı var. Ortalama güç tüketimi 192W mıydı yoksa peak noktası olarak mı?

@FlyingHopes evet ama o performansa ihtiyacım yok, kartı test yapma dışında hiç OC ile kullanmıyorum 1080P'de fazlasıyla yetiyor. 60 FPS altına düşen bir oyun olmadı Metro Exodus Enhanced Edition dışında eh onda da Ray Tracing var.

Gelecekteki oyunlara göre bakacağız OC potansiyeli, FSR 2.0 + Sharpening güzel opsiyonlar.

@Serush şunu söyleyim işlemci kısmı tartışılır ama ekran kartı kısmında kendime söylediğim şey nvidiadan şaşmayacaksın abi ben birsürü amd kart nvidia kart kullanmış birisi olarak söylüyorum nvidia kart ve yazılım anlamında amd den kat ve kat önde ve şunu da ekleyim paran varsa nvidia kart al basın ağrımasın bu görüşe karşı çıkacak insanlar olacaktır ama kart kısmında nvidiadan şaşmıycaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…