AMD kartlar söylendiği kadar sorunlu kartlar mı?

3-4 yıldır RX 570 kullanıyorum. Herhangi bir problem falan yok. Sıcaklık derecesi de bunca zamandır uç derecelere çıkmadığı için termal macun yenilemedim hocam.

Amd kartlar sorunlu falan değil. Ufak bir manuel ayar istiyor sadece.

Bazı insanlar bu tip ayarlara dokunmaktan zinhar korkuyor, öcü gibi geliyor. Öğrenmeye de çalışmıyor. Ezbere driver sil yükle yapa yapa soruna çare bulamıyor. Sonra kartı satıp nvidia kart alıyor.

Geri kalan bir kaç yıl da o kartı gömmekle geçiyor.

Olayın özeti bu.

Ben kendimi geliştirmem, ayar mayar bilmem, takar işime bakarımcılar nvidia alsın.

Ben bi kaç bin lira ucuza, rtx (X) kartla aynı performans veren kart istiyorumcular amd alsın.

Hocam burada kimse DLSS ile FSR eş değer kalitede veyahut FSR daha öne geçti demedi. Neden bu kadar devlet meselesi gibi savundunuz ? Demek istediğimiz şu hemen hemen son kullanıcı için performanslar yakın olduğu için 2-3k gibi bir değeri fazladan DLSS için vermek gereksiz gibi gözüküyor.

Fps sayacı olmasa hangisinin hangisi olduğunu anlayamam bu arada. Ciddi diyorum. Çözünürlük neydi ?

1080P.

Zaten oyun oynarken fark varsa farketmiyorsun bile oyunda durup görselliğe bakmazsın.

Hiç fark etmedim o kadar iyi ki Balanced ayarı bile hissettirmiyor. Youtube'a attım video ama sağolsunlar kaliteyi her defasında çöp ettiklerinden anlaşılmıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

God of War yüklüyse FSR 2.0'ı aç, FSR Sharpening ayarını 1.0 yap oldukça iyi olur kendin deneyebilirsin.

Eğer kalite takıntısı varsa, dikkat ediyorsa değer buna. Ben veririm.

hocam bilmediğim için soruyorum hareket ederken oyunda kafanı çevirirken vs. yırtılmalar meydana geliyor mu?

Hiç gelmedi. Burada video yükledim, Youtube'un çöp ettiği görüntü kalitesini saymazsan performansı böyle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1080p'de bu kadar iyi bir sonuç beklemiyordum açıkçası. bitirmek için fsr bekliyordum. Yükleyeyim bari.

Gerek yok ben diyorum ki fark bariz olmadıkça önemi yok anlayamıyorsun oyun oynarken ancak fotoğrafta anlaşılır o yüzden fark olup olmamasının önemi yok bariz olmadıkca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…