AMD kartta sürücü değişimi sonrası FPS düşüşü

Arda bilek

Femtopat
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Benim ekran kartımın sürücüsü AMD Radeon Adrenalin Software’di ben de onun üstüne AMD Catalyst Control Center sürücüsü indirdim ve kurdum, kurduktan sonra AMD Catalyst Control Center'dan hoşnut kalmayıp AMD Cleanup Utility indirip sildim ve tekrar AMD Radeon Adrenalin Software indirip kurdum ve kurduktan sonra PUBG Mobile Lite girdim ve eskiden 45-50 FPS alırken şimdi 5-10 FPS aldığımı ve oyunun çok kastığını gördüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
WHQL sürümü yüklenmemişse bu tarz durumların yaşanması muhtemel.

Ekran kartınız nedir? Display Driver Uninstaller ile tüm ekran kartı sürücülerini kaldırıp ekran kartınız için AMD'nin sürücü sayfasından önerilen son sürücüleri kurun.

Ekran kartınız nedir? Display Driver Uninstaller ile tüm ekran kartı sürücülerini kaldırıp ekran kartınız için AMD'nin sürücü sayfasından önerilen son sürücüleri kurun.
Dahili ekran kartım =amd radeon r5
Harici ekran kartım=amd radeon(TM)R7 m340
Ve dediklerini zaten yaptım
DDU ile temizleyip eski sürücüye dönün.
Eski sürücü mü eski sürücü olan amd catalyst control center yüklediğimde bilgisayarın harici ekran kartında ve diğer sürücülerde sorun çıktı zaten bidaha onu yüklemem
WHQL sürümü yüklenmemişse bu tarz durumların yaşanması muhtemel.
Sürücümün WHQL OLUP OLMADIĞINI NASIL ANLARIM

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…