3 374530 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.372 Makaleler 1 Çözümler 1 28 Ağustos 2022 #1 Dostlar AMD ekran kartım var, software uygulamasını yüklerse PC kapanıyor. DDU ile güvenli moddan silmedikçe açılmıyor.
Dostlar AMD ekran kartım var, software uygulamasını yüklerse PC kapanıyor. DDU ile güvenli moddan silmedikçe açılmıyor.
andndar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 1.000 Çözümler 1 28 Ağustos 2022 #2 Ekran kartında arıza var diye yorumladım driver kurunca ekran kartını tanıyor tandığı an da kart sorunlu olduğu için bilgisayar kapanıyor.
Ekran kartında arıza var diye yorumladım driver kurunca ekran kartını tanıyor tandığı an da kart sorunlu olduğu için bilgisayar kapanıyor.
3 374530 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.372 Makaleler 1 Çözümler 1 28 Ağustos 2022 #3 andndar dedi: Ekran kartında arıza var diye yorumladım driver kurunca ekran kartını tanıyor tandığı an da kart sorunlu olduğu için bilgisayar kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Yok kurmadanda tanıyor aygıt yöneticisinde yazıyor ismi.
andndar dedi: Ekran kartında arıza var diye yorumladım driver kurunca ekran kartını tanıyor tandığı an da kart sorunlu olduğu için bilgisayar kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Yok kurmadanda tanıyor aygıt yöneticisinde yazıyor ismi.