AMD kötü bir marka mı?

bbnoS

Hectopat
Daha fazla  
AMD Ryzen 5 7500F ve RX 7700 XT'li sistem alacaktım, TikTok'ta gezerken birkaç tane video gördüm, adam AMD kullanıcıları demiş, her girdiği oyunda mavi ekran yiyor, tln bu oluyor mu acaba? Yoksa kötülemek için mi yapmis?

Son düzenleyen: Moderatör:

NVIDIA ekran kartım var kurtulmaya çalışıyorum dostum.

Hayır hocam yıllardır AMD kullanıcısıyım ve tavsiye ederim.

Klasik TikTok kitlesi. 15 bin liraya GT 730'lu Turbox sistem alıp AMD'ye sallıyorlar.

Doğru söylüyosunuz bende zamanında keriz gibi 10k ya bir Turbox almıştım pişman oldum.

Bu "techtok" denen tayfa Trendyol gibi sitelerden 10kya GT730 sistem alıp ışıklı ekipmanlar alıp bilip bilmeden sallıyorlar.

AMD işlemcim var AMD 4800H onun ekran kartı var normalde 1600MHz'de çalışıyor. Onu overclock yaparken (voltaj vermeden) 2000'e kadar çıkarttım, 2050'de ise driver çöktü. Başka bir çökme problemiyle karşılaşmadım.

Nvidia'da direkt mavi ekran yiyordum overclock yaparken.
Onun dışında hem NVIDIA'da hem de AMD'de her hangi bir çökme problemiyle karşılaşmadım.

Ve sonra onu kardeşime verdim o kullanıyor.
Bu "techtok" denen tayfa Trendyol gibi sitelerden 10kya GT730 sistem alıp ışıklı ekipmanlar alıp bilip bilmeden sallıyorlar.
AMD şu an Intel'den iyi NVIDIA'dan iyi mi derseniz az kaldı ondanda iyi olacak o WattMan'dır mavi ekrandır geçmişte kaldı.
Hayır hocam yıllardır AMD kullanıcısıyım ve tavsiye ederim.

Doğru söylüyosunuz bende zamanında keriz gibi 10k ya bir Turbox almıştım pişman oldum.
Peki sizce amd ryzen 5 7500f rx7700xt li sisteme sıvı sogutmami yoksa hava sogutmami takmaliyim? Isinmamasi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…