Akhun Hectopat Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 508 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #1 Şimdi 29'unda açıklanacak ekran kartları ne zaman satışa sunulacak, ne zaman Türkiye'de olacak tahmininiz veya bilginiz var mı? Ben bu 3080'lerden kestim ümidi.
Şimdi 29'unda açıklanacak ekran kartları ne zaman satışa sunulacak, ne zaman Türkiye'de olacak tahmininiz veya bilginiz var mı? Ben bu 3080'lerden kestim ümidi.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 26 Ekim 2020 #2 Sosyal içerisinde bu abimize RTX 3080 sponsoru olacak birisi yok mu?
Akhun Hectopat Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 508 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #3 BalikŞuşişi dedi: Sosyal içerisinde bu abimize RTX 3080 sponsoru olacak birisi yok mu? . Genişletmek için tıkla... Vallaha billaha para var her gün değer kaybediyor kart bulamıyoruz eyyy NVIDIA yaktın bizi.
BalikŞuşişi dedi: Sosyal içerisinde bu abimize RTX 3080 sponsoru olacak birisi yok mu? . Genişletmek için tıkla... Vallaha billaha para var her gün değer kaybediyor kart bulamıyoruz eyyy NVIDIA yaktın bizi.
M Mr.Ridrler Megapat Katılım 19 Ekim 2014 Mesajlar 973 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #4 Akhun dedi: Vallaha billaha para var her gün değer kaybediyor kart bulamıyoruz eyyy NVIDIA yaktın bizi. Genişletmek için tıkla... Hocam vadeli döviz hesabında saklayın cidden böyle bir düşünceniz varsa. En az 2 ay sürer gelmesi.
Akhun dedi: Vallaha billaha para var her gün değer kaybediyor kart bulamıyoruz eyyy NVIDIA yaktın bizi. Genişletmek için tıkla... Hocam vadeli döviz hesabında saklayın cidden böyle bir düşünceniz varsa. En az 2 ay sürer gelmesi.
Akhun Hectopat Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 508 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #5 Mr.Ridrler dedi: Hocam vadeli döviz hesabında saklayın cidden böyle bir düşünceniz varsa. En az 2 ay sürer gelmesi. Genişletmek için tıkla... 1265 dolar aldım tutuyorum kanka bugün dolar 8.10U görmüş kartlar gelene kadar temiz 9U var doların.
Mr.Ridrler dedi: Hocam vadeli döviz hesabında saklayın cidden böyle bir düşünceniz varsa. En az 2 ay sürer gelmesi. Genişletmek için tıkla... 1265 dolar aldım tutuyorum kanka bugün dolar 8.10U görmüş kartlar gelene kadar temiz 9U var doların.