Oyun oynarkan 10gbları goruyor hocam benim sistemGayet normal, hatta az bile. Bende 8GB'ları zorlayabiliyor.
O bile az sayılır. Oyuna göre, 14.5GB'lara kadar kabul edilebilir. Ortalama olarak 12.5 civarı takılır zaten oyunlarda.Oyun oynarkan 10gbları goruyor hocam benim sistem
Uygulamalar bellek miktarına göre optimize edildiği için. Sizde, 3GB'a sığdırmaya çalıştığı için hantal oluyor ama şöyle böyle açılıyor. 16GB'da ise, böyle bir sorun olmadığı için yaydıra yaydıra kullanıyor. Haliyle de daha akışkan ve hızlı oluyor.Ben 3 GB RAM ile gayet hızlı kullanıyorum nasıl 5 GB kullanıyor.
Uygulamalar bellek miktarına göre optimize edildiği için. Sizde, 3GB'a sığdırmaya çalıştığı için hantal oluyor ama şöyle böyle açılıyor. 16 GB'da ise, böyle bir sorun olmadığı için yaydıra yaydıra kullanıyor. Haliyle de daha akışkan ve hızlı oluyor.
Aşırı bir fark olmaz, ama bir nebze daha rahat olur tabii ki.Peki RAM'imi 4 GB yaparsam nasıl bir fark olur?
Peki laptopa uygun 8 gb ekstra ram almamı tavsiye eder misin? ve 2 gb donanıma ayırdıgı icin bir performans düşüşü olur mu oyunlardaO bile az sayılır. Oyuna göre, 14.5GB'lara kadar kabul edilebilir. Ortalama olarak 12.5 civarı takılır zaten oyunlarda.
Aslında fark ettim de, donanıma 2GB ayrılmış. Bu değerlerin biraz daha az olması doğal. 2GB kadar daha az bellek var çünkü. Uygulamalar da buna göre optimize ediliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.