Dead Internet Theory Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2018 Mesajlar 1.806 Makaleler 3 Çözümler 10 5 Ocak 2021 #1 Görseldeki hatayı alıyorum. Sebebi nedir? Chipset yüklü. Sistemim R5 2600, Sapphire RX 580, ASUS B350M-K. Google üzerinden hiçbir bilgi bulamadım. Son düzenleme: 5 Ocak 2021
Görseldeki hatayı alıyorum. Sebebi nedir? Chipset yüklü. Sistemim R5 2600, Sapphire RX 580, ASUS B350M-K. Google üzerinden hiçbir bilgi bulamadım.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 6 Ocak 2021 #2 Sistem geri yükleme noktası varsa ona dönün.
Dead Internet Theory Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2018 Mesajlar 1.806 Makaleler 3 Çözümler 10 7 Ocak 2021 #3 Kayseri Mantısı dedi: Sistem geri yükleme noktası varsa ona dönün. Genişletmek için tıkla... Hayır bu özelliği devre dışı bırakmıştım.
Kayseri Mantısı dedi: Sistem geri yükleme noktası varsa ona dönün. Genişletmek için tıkla... Hayır bu özelliği devre dışı bırakmıştım.
Efendi Emir Kilopat Katılım 1 Nisan 2016 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #4 Dead Internet Theory dedi: Hayır bu özelliği devre dışı bırakmıştım. Genişletmek için tıkla... dostum bir yolunu bulabildin mi?
Dead Internet Theory dedi: Hayır bu özelliği devre dışı bırakmıştım. Genişletmek için tıkla... dostum bir yolunu bulabildin mi?
Dead Internet Theory Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2018 Mesajlar 1.806 Makaleler 3 Çözümler 10 5 Nisan 2022 #5 Efendi Emir dedi: dostum bir yolunu bulabildin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam fakat gündelik hayatımda herhangi bir problem yaratmadı bu hata. Bu yüzden ciddiye almanıza gerek yok.
Efendi Emir dedi: dostum bir yolunu bulabildin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam fakat gündelik hayatımda herhangi bir problem yaratmadı bu hata. Bu yüzden ciddiye almanıza gerek yok.
Efendi Emir Kilopat Katılım 1 Nisan 2016 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #6 Dead Internet Theory dedi: Hayır hocam fakat gündelik hayatımda herhangi bir problem yaratmadı bu hata. Bu yüzden ciddiye almanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Zaman zaman kablolu yerine Wi-Fi kullanabiliyorum o yüzden dost.
Dead Internet Theory dedi: Hayır hocam fakat gündelik hayatımda herhangi bir problem yaratmadı bu hata. Bu yüzden ciddiye almanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Zaman zaman kablolu yerine Wi-Fi kullanabiliyorum o yüzden dost.