R rafetsunal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.923 Makaleler 2 Çözümler 7 14 Ağustos 2023 #1 Bilgisayarımı host olarak kullanıp X oyununu, laptopumdan oynamak istiyorum. Böyle bir imkanım oluyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2023
Bilgisayarımı host olarak kullanıp X oyununu, laptopumdan oynamak istiyorum. Böyle bir imkanım oluyor mu?
kfelek Megapat Katılım 14 Aralık 2016 Mesajlar 655 Çözümler 11 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Görüntü Operatörü 14 Ağustos 2023 #2 rafetsunal dedi: Bilgisayarımı host olarak kullanıp X oyununu, laptopumdan oynamak istiyorum. Böyle bir imkanım oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Steam'in böyle bir desteği mevcut. Artı 0 Eksi
rafetsunal dedi: Bilgisayarımı host olarak kullanıp X oyununu, laptopumdan oynamak istiyorum. Böyle bir imkanım oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Steam'in böyle bir desteği mevcut.
KS KS R rafetsunal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.923 Makaleler 2 Çözümler 7 14 Ağustos 2023 #3 kfelek dedi: Steam'in böyle bir desteği mevcut. Genişletmek için tıkla... Hocam D4 oynamak istiyorum. Steam'den oluyor mu? Artı 0 Eksi
kfelek dedi: Steam'in böyle bir desteği mevcut. Genişletmek için tıkla... Hocam D4 oynamak istiyorum. Steam'den oluyor mu?