Teknik124 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2016 Mesajlar 796 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2019 #1 Ekran kartı sürücümü güncelledikten sonra ayarlar menüsünde AMD Link seçeneği belirdi. Bu özellik ne işe yarıyor?
Ekran kartı sürücümü güncelledikten sonra ayarlar menüsünde AMD Link seçeneği belirdi. Bu özellik ne işe yarıyor?
Çözüm F F FalconPolat 18 Mart 2019 Telefona AMD yazılımı indirip oyundaki bileşen kullanım değerlerini telefonda görüyorsun FPS dahil.
KS KS Teknik124 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2016 Mesajlar 796 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2019 #11 Shimada Sensei dedi: Hem PC'nin hem de telefonun ayni Wi-Fi'ye bagli olmasi gerekiyor. Baglanti bant genisligine bagli oluyor galiba, tam bilmiyorum ben de. Genişletmek için tıkla... Duruma göre ekran kartıma ayarlama yapabiliyor muyum? Artı 0 Eksi
Shimada Sensei dedi: Hem PC'nin hem de telefonun ayni Wi-Fi'ye bagli olmasi gerekiyor. Baglanti bant genisligine bagli oluyor galiba, tam bilmiyorum ben de. Genişletmek için tıkla... Duruma göre ekran kartıma ayarlama yapabiliyor muyum?
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.216 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mart 2019 #12 Teknik124 dedi: Duruma göre ekran kartıma ayarlama yapabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Neden kendin kesfetmiyorsun Ben de sadece 5-10 dakika ne olduguna bakmak icin kullanmistim, bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Teknik124 dedi: Duruma göre ekran kartıma ayarlama yapabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Neden kendin kesfetmiyorsun Ben de sadece 5-10 dakika ne olduguna bakmak icin kullanmistim, bilmiyorum.
KS KS Teknik124 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2016 Mesajlar 796 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2019 #13 Shimada Sensei dedi: Neden kendin kesfetmiyorsun Ben de sadece 5-10 dakika ne olduguna bakmak icin kullanmistim, bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok mu soru sordum Artı 0 Eksi
Shimada Sensei dedi: Neden kendin kesfetmiyorsun Ben de sadece 5-10 dakika ne olduguna bakmak icin kullanmistim, bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok mu soru sordum
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.216 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mart 2019 #14 Teknik124 dedi: Çok mu soru sordum Genişletmek için tıkla... Hazira konmak yerine kendin kesfetsen, anlamadigin yerleri arastirsan, buraya sorsan cok daha iyi olmaz mi herkes icin Artı 0 Eksi
Teknik124 dedi: Çok mu soru sordum Genişletmek için tıkla... Hazira konmak yerine kendin kesfetsen, anlamadigin yerleri arastirsan, buraya sorsan cok daha iyi olmaz mi herkes icin
KS KS Teknik124 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2016 Mesajlar 796 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2019 #15 Shimada Sensei dedi: Hazira konmak yerine kendin kesfetsen, anlamadigin yerleri arastirsan, buraya sorsan cok daha iyi olmaz mi herkes icin Genişletmek için tıkla... Kurstayım ve internet bağlantısı çok kötü. Technopat Sosyal dışına çıktığımda 15 saniye bekletiyor Artı 0 Eksi
Shimada Sensei dedi: Hazira konmak yerine kendin kesfetsen, anlamadigin yerleri arastirsan, buraya sorsan cok daha iyi olmaz mi herkes icin Genişletmek için tıkla... Kurstayım ve internet bağlantısı çok kötü. Technopat Sosyal dışına çıktığımda 15 saniye bekletiyor