ddecaf Picopat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 47 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #1 C: Diskimde yer olmadığı için, D diskimde bir klasör oluşturup oraya video kaydetme konumu seçtim fakat "kaydı başlat" dediğim zaman bu hatayı veriyor hiç de anlamadım ne demek istediğini. Bilen birisi varsa yardım edebilir mi?
C: Diskimde yer olmadığı için, D diskimde bir klasör oluşturup oraya video kaydetme konumu seçtim fakat "kaydı başlat" dediğim zaman bu hatayı veriyor hiç de anlamadım ne demek istediğini. Bilen birisi varsa yardım edebilir mi?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.932 Makaleler 8 Çözümler 258 Yer İstanbul 21 Temmuz 2024 #2 D diskinizde yeterli depolama alanı olduğundan emin miyiz? Artı 0 Eksi
KS KS ddecaf Picopat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 47 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #3 Blacksidemre dedi: D diskinizde yeterli depolama alanı olduğundan emin miyiz? Genişletmek için tıkla... 500 gb yer var Artı 0 Eksi
Blacksidemre dedi: D diskinizde yeterli depolama alanı olduğundan emin miyiz? Genişletmek için tıkla... 500 gb yer var